חדשות ערוץ 7
חדשות
מבזקים
ביטחוני
פוליטי-מדיני
בארץ
בעולם
פודקאסטים
משפט ופלילים
כלכלה
נדל"ן
בשבע
דעות
אוכל
יהדות
חיפוש
צרכנות
חדשות המגזר
כיפה שחורה
דיגיטל
צעירים
בריאות ורפואה
העולם הערבי
תרבות ופנאי
ספורט
פורומים
אתר ישיבה
יצירת קשר
אודות
יצירת קשר
פרסמו אצלנו
תנאי שימוש
מדיניות פרטיות
הצהרת נגישות
עוד
מוסיקה
פיוטקאסט
ילדודס
מודעות אבל
ברכת המזון
מזג אוויר
תאגים
מצב תורני
עדכני
שיחות אישיות
מסרים
הסטוריית הודעות
עריכת מועדפים
EN
RU
AR
ערוץ 7
פורומים
פורום בישול ומתכונים
פורום
בישול ומתכונים
בהנהלת:
ט'
ג' בכסלו תשע"ה 05:17
אם הייתה לכם ערימה של ראשי שום שעומדים להתקלקל
בהתהוות
מה הייתם מכינים ממנה?
(אני מחפשת מאכל אחד עם הרבה שום ולא הרבה מאכלים עם קצת שום)
תודה!!
תגובה
פתח תגובות (31)
ג' בכסלו תשע"ה 05:38
דיאטת שום!!
+mp8
ג' בכסלו תשע"ה 06:07
:-d
בהתהוות
ד' בכסלו תשע"ה 14:40
אלעד
ג' בכסלו תשע"ה 06:32
קונפי שום
חיה רוז
ג' בכסלו תשע"ה 07:05
לקלף את כולם, לכתוש ולפריזר בקופסה
אמת ואמונה
ג' בכסלו תשע"ה 12:22
אופס, לא ראיתי שכבר כתבת
תחיה דולה
ג' בכסלו תשע"ה 09:49
יש נאינטרנ מתכון לדג דבש נענע ופרוסות שום-צריך לזה מלא שום!!
ר.פ.מ. בע"מ
ג' בכסלו תשע"ה 12:22
כותשים את הכל, שמים בקופסא סגורה
תחיה דולה
ג' בכסלו תשע"ה 13:23
^^ אפשר להקפיא מראש כקוביות בתבנית קרח
שירה..!
ג' בכסלו תשע"ה 17:07
טעמי כשרות? לא הבנתי... (ותודה לך ולכולם!)
בהתהוות
ג' בכסלו תשע"ה 17:20
יש ענין הלכתי לא להשתמש בשום/בצל מקולפים אחרי לילה...
ת.מ.
ג' בכסלו תשע"ה 20:01
וואו, בכלל לא ידעתי. תודה רבה!
בהתהוות
ד' בכסלו תשע"ה 07:36
^^ נכון, אלא אם כן הם מתובלים או מעובדים איכשהו..
שירה..!
ג' בכסלו תשע"ה 13:24
זה מעולה.אפשר גם רק לקלף ולהקפיא-גם נשמר מצוין
נדנדה כתומה.
ג' בכסלו תשע"ה 13:48
אנחנו מקלפים כל פעם 30 קילו - יושבים לילה שלם
ברוקולי
ט"ז בכסלו תשע"ה 19:31
אסור לאכול שום קלוף שעבר עליו לילה
הדסדס
אחרונה
ג' בכסלו תשע"ה 14:17
מרק שוםם. יאמיי.
פלספנית
ג' בכסלו תשע"ה 20:14
הקישור לא עובד
מוריה.ר =)
ג' בכסלו תשע"ה 20:16
הנה
ברוקולי
ד' בכסלו תשע"ה 00:47
תודה רבה!
מוריה.ר =)
ג' בכסלו תשע"ה 14:29
חטיף שום
מקשיב טוב
ד' בכסלו תשע"ה 08:15
"מלחי ופפרקי"
מינימאוס2
ג' בכסלו תשע"ה 14:56
נערך
גפן36
ג' בכסלו תשע"ה 15:20
אצבעות/לחם שום
0 אלישבע 0
ג' בכסלו תשע"ה 15:35
מקפיאים לשנה הקרובה, או כותשים ומקפיאים בקוביות
פאז
ג' בכסלו תשע"ה 18:04
סלט עם עגבניות שרי ומממללא שום ופטרוזליה
יומושלם
ג' בכסלו תשע"ה 18:06
זה מושך חיידקים אם משאירים המון לילה בחוץ...
יומושלם
ד' בכסלו תשע"ה 09:06
אמא שלי מכינה סלט לשבת
כוכבי בוקר
ד' בכסלו תשע"ה 11:07
הייתי מקלפת את כולם, מכניסה לשקית והישר לפריזר.
פלפלתי
ד' בכסלו תשע"ה 12:17
לבדוק שאין תולעים לפני שעושים משהו
האברך דוד
ד' בכסלו תשע"ה 13:51
לחם שום, מקלות שום, חמאת שום, רוטב שום.
תולעת השני
עוד שרשורים מהפורום
כ"ח אדר 11:53
שאלה על כוסברה
נטע321
כ"ח אדר 14:03
את העבים מורידים.
יעל מהדרום
כ"ח אדר 17:27
לדעתי מורידים כי אולי לא נחמד לאכול אותם
חילזון 123
שלשום 21:54
כשהענפים עבים - זורקים
פיטוניה
אתמול 01:07
אז
נטע321
אתמול 07:50
אולי עניין של טעם או אסטתיקה
יעל מהדרום
אתמול 15:24
מה הכונה טעם?
נטע321
אתמול 16:17
לא. טעם אישי.
יעל מהדרום
אתמול 07:55
...
יעל מהדרום
אתמול 11:08
כי לא כולם מבינים מה אפשר לחתוך ומה לא
פיטוניה
אתמול 17:13
כי הענפים זה פחות יפה וגם פחות נעים לאכול אותם
חילזון 123
אחרונה
כ"ח אדר 11:28
מה מבשלים לשבת??
יעל מהדרום
כ"ח אדר 11:30
אז אצלינו
יעל מהדרום
כ"ח אדר 11:55
השבת החלטתי לעשות הכי מינימום
Seven
כ"ח אדר 12:05
אני בגדול לא..
טארקו
כ"ח אדר 12:13
שבת קיץ
ט'
כ"ח אדר 12:33
את מבקששת רעיון לסלט מבושל?
Seven
כ"ח אדר 13:26
תודה
ט'
כ"ח אדר 14:02
מה זה סלט ביצים?
יעל מהדרום
כ"ח אדר 16:10
מכירה במשפחה שלנו
ילדה של אבא
כ"ח אדר 17:11
תודה!
יעל מהדרום
כ"ח אדר 16:56
תלוי מי אוכל
ט'
כ"ח אדר 17:12
תודה!
יעל מהדרום
אחרונה
כ"ח אדר 12:21
אז אצלנו
המקורית
כ"ח אדר 16:38
אצלנו בעז"ה
,שגרה ברוכה
כ"ח אדר 09:10
🍞🥯🥞שרשור חיסול חמץ הגדול😋😋🥨🧇🥐
טארקו
כ"ח אדר 09:11
שיבולת שועל עבה
טארקו
כ"ח אדר 10:25
גרנולה, עוגיות
שוקולד לבן
כ"ח אדר 16:06
כדורי שוקולד, דייסה
ילדה של אבא
כ"ח אדר 09:11
עלי סיגר
טארקו
כ"ח אדר 09:13
בריקות (זה המובן מאליו לעידות מסויימות😅)
יעל מהדרום
כ"ח אדר 09:40
(ברור, בשביל זה הם נקנו😋🤣
טארקו
כ"ח אדר 09:50
בריקות מתוקות/מלוחות
*אשתו של בעלי*
כ"ח אדר 11:03
😅 זה לא מובן מאליו שאת מכירה
יעל מהדרום
כ"ח אדר 11:10
חח דווקא זה מוכר נראלי לא?
טארקו
כ"ח אדר 11:18
לא יודעת כמה מוכר באמת🤷♀️
יעל מהדרום
כ"ח אדר 14:09
סיגרים אפויים
חושבת לעצמי
כ"ח אדר 17:22
אגרול! סיגרים/פסטלים עם בשר או פירה או משהו מתוק
חילזון 123
אחרונה
כ"ז אדר 13:37
עדשים כתומות וחיטה
חדשה,,
כ"ז אדר 13:42
סלט חיטה
*אשתו של בעלי*
כ"ז אדר 13:45
אורז עם עדשים כתומות
מדברה כעדן.
אחרונה
כ"ד אדר 23:54
יש מישהו שהיה לו כיריים גז ועברו לאינדוקציה?
הרמוניה
כ"ח אדר 12:34
ההורים שלי
Seven
אחרונה
כ"א אדר 14:32
עזרה דחופה להיום...:
האור שבלב
כ"א אדר 15:21
נראה לי. כמו כדורי שוקולד
יעל מהדרום
כ"א אדר 15:24
אז מה עכשיו? אחריי מה שעשיתי?
האור שבלב
כ"א אדר 15:26
נראה לי שכן. אם לא תצליחי לחתוך, אז תפשירי קצת
יעל מהדרום
אתמול 15:39
את יכולה להכין קייק פופס
תודה ל-ה' יתברך
אחרונה
כ"ד אדר 00:48
אוכל במקרר אחרי 4 ימים
רועישםטוב
כ"ד אדר 07:33
תלוי באוכל. וכמה פעמים חיממת
יעל מהדרום
כ"ד אדר 09:39
אפשר גם להקפיא
המקורית
כ"ד אדר 09:48
אם אתה מתכוון להכין בשר או עוף בראשון בבוקר
ארץ השוקולד
כ"ד אדר 11:29
למה לא להקפיא?
טארקו
כ"ד אדר 17:01
למה רק 4 ימים?
חילזון 123
אחרונה
כ"ב אדר 22:10
משהו חדש שלמדתי היום!!!
פיטוניה
כ"ב אדר 22:15
וואי תודה על השיתוף!!
רחללי
כ"ב אדר 22:23
לא מדויק שזה לכולם
המקורית
כ"ב אדר 22:43
^^^
ט'
כ"ג אדר 11:25
זה לא אני אמרתי, אלא הרבנים של כושרות
שדמות בחולות
כ"ג אדר 12:46
ועדיין. לא כולם הולכים לפי הפסיקה הזו
המקורית
כ"ב אדר 22:43
אני דווקא ראיתי שזה מחלוקת בפוסקים
מבקש אמונה
כ"ג אדר 11:26
אני משתפת משיעור בקורס משגיחי כשרות של "כושרות"
שדמות בחולות
כ"ג אדר 13:31
ואיך הם הסבירו את הדעות השניות?
מבקש אמונה
כ"ד אדר 09:51
מתכת הוא דאורייתא, זכוכית זה מדרבנן
ארץ השוקולד
כ"ד אדר 12:05
צודק. הבאתי דוגמא לא טובה 👍
מבקש אמונה
אחרונה
כ"ד אדר 09:49
מעניין ממש,
ארץ השוקולד
כ"ד אדר 11:28
יש בזה דעות שונות..
טארקו
אולי יעניין אותך