מרכז מבקרים חדש וייחודי בא. תעשייה דלתון .מרכז המבקרים מחולק ל-2 ומוקדש בחלקו הראשון לכל יינות יקב אדיר ובחלקו השני לחלב אדיר. כשרות אגודת ישראל ורבנות מרום הגליל ימי הבציר, הם סיבה טובה לפקוד את מרחבי היין, הכרמים והיקבים במרום הגליל. משפחת רוזנברג ואשכנזי מהישוב כרם בן זמרה, משיקות בימים אלו, מרכז מבקרים מרשים ויחיד במינו באזור התעשייה דלתון. מרכז המבקרים משקיף על הנוף הגלילי המרשים ועל כרמי היקב המשפחתי וממוקם באזור נוח ונגיש. במקום ניתן ליהנות מטעימות גבינות ויין ורכישת יינות איכות וגבינות משובחות. יינות אדיר מצטיינים בארומה ובטעם. היינות מיוצרים בתשומת לב מרבית, המבוססת על ארבעה עשורים של ניסיון חקלאי, מומחיות בייצור יינות ומחויבות לאיכות. עצם היות היקב בבעלות ובהפעלה משפחתית מאפשר לו ליהנות מניסיון חקלאי מצטבר והכרות מעמיקה עם האדמה. משתילה דרך גידול, דילול, בציר, הפרדת הגרגר ובקבוק, כל תהליכי הייצור מוגדרים ומבוקרים על פי הסטנדרטים המקצועיים המחמירים ביותר. עם הקפדה מרבית לאורך כלל שלבי העשייה, כל בקבוק מהווה ביטוי למחויבות של יקב מתמחה המשלב נגיעה אישית כמו שרק יקב משפחתי יכול להציע. עם פתיחת המרכז ניתן למצוא בו סוגים שונים של יינות משובחים מבית יקב אדיר וגבינות עזים איכותיות החל מגבינות רכות ועד גבינות חצי קשות של חלב אדיר. במקום ניתן למצוא את הגבינות המפורסמות החצי קשות כגון: אדמון (גבינת עזים בנוסח סנט פולן), תום ולורד, לחילופין ניתן למצוא את הגבינות המיוחדות: פטה, לבנה, גבינת שמנת, צפתית, יוגורט מחלב עזים, חמאת עזים ועוד. גבינות הדגל של המקום הן גבינת לבנה כדורים עם שמן זית ארוזה בצנצנת וגבינת אדמון.המטבח מנוהל ע"י השף בועז קוינטנר. יקב אדיר התפרסם בזכות הזכייה המפתיעה בתחרות "טרה וינו 2008" בו נבחר היין 'פלטו 2005' כיין הישראלי הטוב ביותר לשנת 2008. היקב קטף שבחים רבים וארבעה פרסים שונים בתחרות זו. הוא הוכתר כיקב הבוטיק הישראלי הקטן הטוב ביותר וקיבל מדליית זהב כפולה. יקב אדיר מתמחה ביינות אדומים וניתן לרכוש במרכז המבקרים את קברנה סוביניון 2006, קברנה סובניון 2007, מרלו 2007, פלטו 2005 ועוד יינות מכרמי המשפחות. חלב אדיר הוקמה בשנת 1995 כמחלבה המתמחה בייצור גבינות עזים. הידע לייצור הגבינות נרכש ע"י טכנולוגים מצרפת שהוזמנו לישראל במיוחד על מנת ללמד את מר אליהו אשכנזי, מנהל הייצור של המחלבה ומבעליה, לייצר גבינות קשות, חצי קשות, גבינות רכות ויוגורט. משפחות אשכנזי ורוזנברג, מדור המייסדים של מושב כרם בן זמרה, הקימו ב-1981 את העדר שמונה היום כ 2000 חולבות. הם למדו להכין גבינות קשות, חצי קשות, גבינות רכות ויוגורט והפכו למחלבה הגדולה בארץ בייצור גבינות מחלב עזים.לפרטים:מרכז המבקרים: 04-6991039