עם סיומו של חג הפסח, המתינו רבבות אנשים אמש (מוצ"ש) לרכוש לחמים ומאפים שיוצרו עם צאת החג. האנשים נאלצו להמתין זמן רב ובחלק מהמאפיות אזל המלאי מהר מהצפוי. במאפיית ברמן סיפרו כי יותר ממאה אנשים צבאו על חנות המאפייה ברחוב בית הדפוס בירושלים עוד בטרם פתיחתה בניסיון לזכות בכבוד של רכישת הלחמים הראשונים שיוצרו לאחר חג המצות. אסף אורזל, המשנה למנכ"ל ברמן מסר לערוץ 7 "אנו שמחים לחזור לייצר את הלחם שלנו לאחר חג הפסח כפי שאנו עושים מאז 1875. זה כבוד עבורנו להיות חלק משולחן האוכל של כל בית בארץ הזו. מגווון הלחמים שלנו החל מלחמים המפוקחים וכלה בלחמים המיוחדים ובלחמי הפרימיום המותאמים לחיך הישראלי מיוצרים בשעה זו במאפיות שלנו. מוצאי חג הפסח הוא יום חג לאופים ולאוהבי הלחם" עזיז, תושב אחד הישובים בבנימין, הרחיק עד ירושלים בניסיון למצוא לעצמו לחם קל עם צאת החג. בשיחה עם ערוץ 7 אמר "בכל מוצאי פסח לאחר שאנו מסיימים להעלות את הכלים של פסח, אנו יוצאים לקנות לחם טרי. כמובן ששמחנו לאכול שמונה ימים מצות ולקיים את המצווה אבל עכשיו חוזרים ללחם". הוא סיפר כי במאפיית אנג'ל התארך התור ללחם עד הכביש הראשי אך התאכזב לשמוע כי המאפייה אופה כעת רק לחם רגיל - ללחם המלא והקל יצטרכו הצרכנים לחכות בסבלנות לבוקר.