
השר לשעבר אביגדור ליברמן רומז כי לא תהיה עסקת טיעון במשפטו ואומר כי הוא מאמין שההכרעה תהיה בבית המשפט.
הבוקר (שלישי) נכנסה התפטרותו של ליברמן לתוקף והערב כבר השתתף בכנס של פעילי מפלגתו בצפת, ובו התייחס לכך שכתב האישום נגדו לא הוגש היום בניגוד להודעות המוקדמות.
ליברמן אמר כי הוא מקווה שכתב האישום יוגש מחר או מחרתיים והוסיף כי הוא מוכן לוותר על שלבים רבים כדי לברר את האמת. ליברמן ארף רמז כי לא יסכים לכל עסקת טיעון.
אתמול הודיע משרד המשפטים כי ליברמן יואשם היום במרמה ובהפרת אמונים בשל התנהלותו בפרשת השגריר בבלארוס, אך הבוקר הודיע משרד המשפטים כי הגשת כתב אישום נדחתה. הסיבה לדחייה לא נמסרה.
עורכי דינו של אביגדור ליברמן נפגשו אתמול עם יועץ המשפטי לממשלה, יהודה ויינשטיין. פרקליטו של ליברמן, עו"ד גיורא אדרת, אישר בתום הפגישה כי הגיעו להסכמות עם היועץ המשפטי אך לא פירט מהן.
אדרת אמר כי כי שני הצדדים הסכימו שיש צורך בהליך משפטי מהיר ככל שאפשר, וסירב לפרט האם התקבלה החלטה בנוגע להסדר טיעון.