ליכוד
ליכודפלאש90

חברי המטה הלאומי בליכוד קוראים לראש הממשלה להפסיק את ההתקפות על בנט, "זה פותח את הפצעים מהגרוש, וזה מרחיק מצביעים".

שבח שטרן מהמטה הלאומי בליכוד, מסביר כי המכתב ששוגר לראש הממשלה עם הדרישה להפסיק  את הקמפיין נגד בנט, הוא אות אזהרה, "התפתח כאן דיון שמוביל כרגע את מערכת הבחירות. אנחנו רוצים שהמתפקדים שלנו ילכו להצביע לליכוד לאחר שהצלחנו לבחור נבחרת מרשימה ולאומית בליכוד, ואנחנו מרגישים היום, שהקמפיין הזה פוגע בנו".

לדבריו ההתרכזות בדבריו של בנט, מדגישה את האפשרות הפוטנציאלית של פינוי יישובים בעתיד, "הרי הסבטקסט של סרוב פקודה, זה פינוי יישובים. אנחנו מבקשים להפסיק את הדיון הזה סביב הבית היהודי. הבית היהודי הם הקואליציה הטבעית עם הליכוד יחד עם החרדים, צריכים להפנות את החיצים ליחימוביץ' לבני ולפיד. אסור שהקמפיין יתנהל בתוך הגוש. זה פותח פצעים מתקופת ההתנתקות, כי אם דנים בסירוב פקודה כנראה שמישהו חושב על פינוי".

שטרן מקווה שהקמפיין ישונה לאלתר, "אני מבין שהפניה שלנו מעסיקה את אנשיו של ראש הממשלה, אנחנו מקווים שזה ישתנה. פקדנו והבאנו לבחירתם של אנשים לאומיים בליכוד, ובדיוק בשביל זה אנחנו נמצאים שם כדי למנוע פינויים נוספים  בעתיד".