שמואל צדקיהו, ממעדני צדקיהו בשוק מחנה יהודה בירושלים, מספר לקראת חג השבועות כי מדינת ישראל יכולה להתגאות במוצרי וסוגי הגבינה שלה. בראיון לערוץ 7 הוא אומר "הגבינות שלנו לא פחות טובות מהגבינות הצרפתיות או האיטלקיות". על חג השבועות הקרב הוא מספר "יש התעוררות וצריכה יותר גבוהה לקראת חג השבועות. יש לנו כאן בחנות מעל 500 סוגי גבינות". "אני אוהב להתמקד בגבינות הבוטיק תוצרת הארץ למרות שאני מוכר גבינות מכל העולם", אומר צדקיהו, "אין לנו מה להתבייש בגבינות תוצרת הארץ של המחלבות הישראליות - הן לא פחות טובות מהגבינות הצרפתיות או האיטלקיות אז למה לא לפרגן להן?". איך מודדים איכות של גבינה? "יש לנו בארץ גבינות ברמה מאוד גבוהה וטעימות מאוד. האיכות נמדדת על פי התיישנות הגבינה, המחלבה ואיכות החלב. מחלבות הבוטיק בארץ כמו הנוקד ושדה אליעזר איכותיות מאוד ומייצרות הכול בעצמן". לסיום אומר צדקיהו, "צריך גם להבין שמי שחשובה לו הכשרות ורוצה גבינות ברמה גבוהה לא צריך להתפשר ויכול לקבל גבינה איכותית ממחלבות הבוטיק בישראל".