
עצרת האזכרה המרכזית לראשון לציון הרב מרדכי אליהו זצ"ל תתקיים ביום ראשון הקרוב בשעה 18:30 בציון קברו המחודש של הרב בהר המנוחות בירושלים.
עוד קודם לכל יתקיימו החל מהערב (חמישי) סדרה של אירועים כחלק מציון מלאת שלוש שנים לפטירתו של הרב.
הערב בשעה 22:30 יתכנסו תלמידי בית מדרשו של הרב אליהו, דרכי הוראה לרבנים, ומוקירי זכרו של הרב לערב לימוד "ליל שישי" שימשך עד אור הבוקר, בבית המדרש של הרב בשכונת גבעת שאול.
ביום שבת בשעה 16:00 יתקיים בבית הכנסת של הרב אליהו, "היכל יעקב", לימוד, אזכרה וסעודה שלישית בהשתתפות רבנים ומקובלים.
למחרת האזכרה המרכזית, ביום שני הקרוב, יתקיימו בבית הכנסת "היכל יעקב" סדרת שיעורים לזכר הרב החל מהשעה 16:00. בשעה 20:00 יתקיים שיעורו של הרב שמואל אליהו מתורתו של אביו, הרב אליהו זצ"ל.
גבאי בית הכנסת, רבני ותלמידי בית המדרש ומשפחתו של הרב אליהו זצ"ל מזמינים את הציבור הרחב להגיע ולהשתתף.