השנה תיפתח? אלקנה
השנה תיפתח? אלקנהאתר המועצה
אריאל וייס, מוותיקי אלקנה, הודיע על מועמדותו לראשות המועצה המקומית.

"כתושב ותיק באלקנה, הייתי שותף במהלך השנים לעשייה ביישוב בתחומים שונים... אני מתכבד להציג את מועמדותי לראשות מועצת אלקנה ומבקש את אמונכם כדי שאוכל להביא את הרוח הנכונה ולהעמיד את ניסיוני וכישורי להנהגת היישוב", כתב וייס לאנשי אלקנה.

על סדר היום של וייס מונח הצורך "לחזק את גאוות היחידה" של היישוב, "כאשר הדרך מתחילה בהקשבה לתושבים ובהבנה של הצרכים השונים והגוונים הרבים שמרכיבים את אלקנה. זו תמיד הייתה דרכי".

וייס כתב לתושבים כי דלתו פתוחה בפניהם וישמח להציג את חזונו בפני כולם. "בימים אלו אני מגבש לצידי רשימה של אנשים מוכשרים במגוון תחומים שירכיבו איתי נבחרת מנצחת ואני מודה לתושבים הרבים שרואים את עצמם שותפים לחזון ולדרך", סיפר.

לסיום, ביקש וייס מהמועמדים הנוספים לנהוג באחריות, כלשונו, "לנהל מערכת בחירות עניינית ונקייה ולשמור על שיח ציבורי מכובד ומכבד".