מפקח מזון ווטרינר מחוזי של לשכת בריאות מחוז מרכז, קיים בשבוע שעבר ביקורות, בשיתוף הווטרינר הרשותי של עירית נתניה, באטליז "יינות ביתן" בנתניה ובמפעל "ישראל פלדמן בע"מ" בלוד. במהלך הביקורת נמצאו מוצרי בשר שיוצרו בתנאי תברואה ירודים , ללא רישיון יצרן, ללא תיעוד וללא סימון מתאים. הטיפול במוצרי הבשר, אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור. בהוראת הרופא הווטרינר של לשכת בריאות והעיריה הושמדו ב'יינות ביתן' כ-99 ק"ג של בשר בהמות ועופות ובמפעל "ישראל פלדמן בע"מ" בלוד הושמדו 1,669 ק"ג של בשר בהמות, עופות ודגים. במשרד הבריאות מבהירים כי צעדי אכיפה ימשיכו, לרבות צעדים משפטיים כנגד עסק המזון.