
11 בניו ובנותיו של הרב עובדיה יוסף זצ''ל הגיעו להסכמות ביניהם על חלוקת הירושה שהותיר אביהם ובכך הגיע לסיומו קרב הירושה שאיים לפרק את המשפחה.
על פי הדיווח של יהודה שלזינגר בעיתון ''ישראל היום'', בתום הליך גישור שנמשך בחודשים האחרונים הצליחו 11 הבנים והבנות להגיע להסכמה על עתידה של דירת הרב ברחוב הקבלן שבה עדיין מתגוררים הרב משה ויהודית, ועתיד מפעל הספרים של הרב יוסף.
במסגרת ההסכמות, הרב משה ויהודית ירכשו את הדירה בסכום הגבוה מ־11 מיליון שקלים, והכסף יחולק באופן שווה בין האחים והאחיות. את הבית הם יהפכו ל"בית מורשת מרן" והספרייה המכילה כ-30 אלף ספרים תישאר שם, ובמקום יוקם "כולל".
האחים הגיעו להסכמה גם על הפריטים הקטנים שהותיר אחריו הרב יוסף כגון המצנפת של הרב, גלימתו, כוסות הקידוש שעליהן בירך, החנוכייה, כלי הכסף, קערת הפסח, מקל ההליכה והביגוד. הוסכם כי חלקם יישארו בבית המורשת וחלקם יפוזרו בין האחים למזכרת.
אחד המעורבים בהליך אמר כי "הרב דיבר כל הזמן נגד בתי המשפט, ובסוף היה עלול להיות מצב שיעבור את הביזיון הכי גדול דווקא שם. לשמחתנו, כולם הבינו שאסור שזה יקרה ולא נגיע לבית המשפט".