
קבוצת UMI, יבואנית שברולט, קאדילק ואיסוזו, תחל בשיווק רכב ה-SUV החדש של קאדילק, XT4 , ברמות הגימור הגבוהות המוצעות על ידי היצרן, במטרה לאפשר לצרכן הישראלי ליהנות מאבזור טכנולוגי ובטיחותי מלא ומקורי כסטנדרט.
ה-XT4 שעתיד להוביל רצף השקות של דגמי קאדילק חדשים בעולם מגיע לישראל אחרי שרשם הצלחה בארה"ב ויוביל את מהפכת הדגמים שעובר המותג גם בישראל עם השקת SUV בגודל מלא ל-7 נוסעים ודגמי סדאן שיגיעו בקרוב וימשיכו את הצלחתו של ה-XT5.
ה- XT4 הינו דגם חדש של קאדילק לסגמנט הצומח ביותר בשוק היוקרה וככזה הוא מציע חבילה מצוינת ותחרותית הכוללת עיצוב ייחודי למותג, ביצועים מצוינים ביחס לסגמנט, ממדים מרווחים, חבילות אבזור ובטיחות עשירות לצד טכנולוגיות חדשות בכל רמות הגימור.
הרכב ישווק בישראל ב-3 רמות גימור בהנעה כפולה או קדמית ובעיצובים שונים, מצויד במנוע טורבו נמרץ בנפח 2.0 ליטר עם מערכת ניהול דלק אקטיבית המנתקת שני צילינדרים לחיסכון ותיבת 9 הילוכים חדשה. מערכת ההנעה מספקת חווית נהיגה מהודקת ומהנה בעזרת 237 כ"ס ומומנט של 35.7 המגיע כבר ב- 1500 סל"ד בנוסף לנתון תאוצה של 7 שניות מ-0 ל-100.
ה-XT4 החדש של קאדילק ישווק עם מפרט בטיחות מקורי מלא כסטנדרט בכל רמות הגימור. אבזור הבטיחות כולל מערכות אקטיביות: בלימה אוטונומית בנסיעה לפנים ולאחור, תיקון סטייה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית, זיהוי שטחים מתים, שליטה אוטומטית על אורות גבוהים, שלל מצלמות היקפיות, מצלמת מראה ועוד.
מפרט אבזור הנוחות והטכנולוגיה בכל רמות הגימור מציע שפע רב, ממצלמות היקפיות, חישוקי 20'', תצוגה עילית, גג שמש פנוראמי, התנעה מרחוק, כיסא נהג ונוסע חשמלי עם זכרונות, ריפודי עור, מערכת סאונד עם 13 רמקולים של BOSE ועוד רבות.