ל"ג בעומר ברמת הנדיב
ל"ג בעומר ברמת הנדיבצילום: יח"צ

אירוע חגיגי לרגל ל"ג בעומר נערך הערב (חמישי) ברחבת המרכז התורני "נחלת אשר" בכרמי הנדיב.

באירוע השתתפו קהילת כרמי הנדיב, חברי גרעין מרכז נריה ותנועות הנוער בני עקיבא ואריאל.

במהלך האירוע, נערך כחלק ממסורת השנים הקודמות, טקס הדלקת המדורה על ידי ראש הגרעין התורני הרב אשר בנימיני. בנוסף, התקיימה הרקדה המונית והפנינג עם מגוון דוכני יצירה ואטרקציות לילדי השכונה ולאחריה נערכה ארוחה חגיגית עבור חברי הקהילות בנוסף לחידון מבוגרים נושא פרסים בהנחיית רב שכונת כרמי הנדיב ישראל אליצור.

צוות האירוע, חב"ב של בני עקיבא אשר פעלו במהלך כל הערב במרץ רב ובשיתוף פעולה מיוחד יצאו מהערב עם המון סיפוק ותחושת חיבור חזקה לקהילה.

נויה מלאכי, קומנרית בני עקיבא, ציינה בהתרגשות כי "מאז פרוץ הקורונה זו הפעם הראשונה שנוכל כולנו להתאחד יחדיו ולהרים אירוע משותף, מה שגורם להתרגשות ולשמחה שלנו להיות כפולה! החיבור בין בני עקיבא לכרמי הנדיב ומרכז נריה הוא חשוב לכולנו ואנחנו שמחים תמיד להיות חלק מקהילה כל כך חזקה ועוצמתית. כולי תקווה שנמשיך בשיתופי פעולה פוריים כמו אלו."

מנכ"ל גרעין נריה אופיר חיים הוסיף כי "בשעה טובה לאחר שנה שבה התכנסנו כל אחד בביתו, הגיע העת לצאת החוצה ולחזור לחגוג בצורה קהילתית. הערב הייתה חגיגה גדולה ושמחה גדולה בעיקר על ההזדמנות לקחת חלק באירוע קהילתי גדול המשלב את קהילת מרכז נריה, כרמי הנדיב ותנועות הנוער. האירוע המוצלח ממחיש לנו את האחדות שכל כך נצרכת בעת הזאת".

יו"ר חברת הנדל"ן ציפחה אינטרנשיונל עו"ד שלום וסרטייל ששלושה מבניו גרים בשכונה ונמנים עם חברי הגרעין הוסיף כי "מחמם את הלב לראות שוב את משפחות 'כרמי הנדיב' וגרעין נריה, במלוא תפארתן ואת חניכי בני עקיבא ואריאל במלוא עוזם ביום ההילולא של רשב"י זי"ע. לראות את כולם שמחים יחדיו סביב המדורה ביום בו פסקו מלמות תלמידי רבי עקיבא, והחלה העברת התורה לחמשת תלמידיו שנותרו. מדהים לראות בחוש כיצד כנגד הנאמר על תלמידי רבי עקיבא שלא נהגו כבוד זה בזה, מורם כאן בכרמי הנדיב במלוא הדרו הדגל של 'ואהבת לרעך כמוך'. דגל הבא לידי ביטוי בעזרה וערבות הדדית, בגמילות חסדים, בשיעורי תורה, בהדרכת חתנים וכלות, בפעילות תרבותית, ובעצם במה לא".