רכיבים (עבור 3 מנות): תבנית אפייה מלבנית בצק עלים (לאחר הפשרה) שן שום אחת 1/2 בצל 10 פטריות 150 גרם עלי תרד 5 גר' קמח תירס 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת 3 ענפי טימין ביצה אחת טרופה שמן זית מלח פלפל הוראות הכנה: 1. שוטפים את הפטריות ומייבשים היטב. חותכים את הפטריות לחתיכות קטנות. 2. קולפים את שיני השום וקוצצים דק ביחד עם הבצל. 3. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ולאחר מכן מקפיצים עליה את הבצל על אש נמוכה במשך 5 דקות. 4. מוסיפים למחברת את השום ואת הפטריות הקצוצות ומבשלים במשך 5 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים. 5. מוסיפים למחבת את עלי התרד, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כמה דקות עד שהעלים מתאדים לחלוטין. 5. מוסיפים למחבת את גבינת הפרמז'ן המגורדת, את עלי הטימין ואת קמח התירס. מערבבים הכול ומבשלים במשך 2 דקות נוספות. 6. מנמיכים את האש ומניחים לתערובת להתקרר לחלוטין. 7. מרדדים את בצק העלים וחותכים ממנו 6 מלבנים בגודל זהה – על שלושה מלבנים שמים כמות מן המלית שהתקררה. מניחים מעל כל מלית מלבן בגודל זהה ומהדקים. מברישים את המלבנים העליונים בביצה. חשוב לנסות לא ללכוד אוויר תוך כדי שלוחצים את קצוות המלבנים בכדי לאטום את המלית. 8. בתוך תבנית האפייה, אשר מכוסה בנייר אפייה משומן מברישים פעם נוספת כל מלבן בביצה. 9. מניחים את התבנית במדף התחתון של התנור ואופים בטמפרטורה של º210 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. 10. מוציאים את התבנית מהתנור ומגישים מיד חם. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מכשירי החשמל TEKA