
ממשיכים להוריד את יוקר המחיה, והפעם - רפורמת המילקי שתחסוך לציבור הישראלי כ-3 מיליארדי שקלים בשנה!
כיום, הצרכן הישראלי משלם 37% יותר על מזון (במונחי כוח קנייה) ביחס למדינות האיחוד האירופי ומדינות ה-OECD.
דוגמה קטנה ויומיומית: מעדן שוקולד שאצלנו עולה בממוצע 2.75 ש״ח לעומת שקל אחד במדינות ה-OECD - פער של 183 אחוז!
הסיבה: המסלול המסורבל שהופך כניסת שחקנים חדשים לשוק ללא כדאית ומעייפת.
לכן, החלטנו לאמץ את המודל האירופי, המאפשר ייבוא מזון רגיש על בסיס הצהרה בלבד ובכך להגביר תחרות, להוריד מחירים ועל פי ההערכות לחסוך לציבור הישראלי 3 מיליארד שקל בשנה (!)
מה בתפריט? מעדנים, שמנת, גבינות קשות, יוגורטים, שימורים, ירקות קפואים, חומרי גלם לתעשייה, פטריות, דבש ועוד.
זוהי עוד פעולה מסדרת הפעולות שאנו מבצעים לטובת פתיחת הייבוא והורדת יוקר המחייה - כדי שהחיים של כולנו פה, יהיו קלים וטובים ויותר.