נועה קירל
נועה קירלצילום: דוברות הכנסת/שמוליק גרוסמן

עשרה ימים אחרי שאושפזה בפתאומיות, הזמרת נועה קירל מספרת מה גרם לגופה לסמן לה לעצור.

בראיון שיתפרסם ביום שישי במוסף "7 לילות" של ידיעות אחרונות היא משחזרת: "הופעתי בפסטיגל עם 39.5 מעלות חום והרגשתי ממש רע. הגעתי לבית החולים לבדיקות ומצאו דלקת בכליה. יש לי כליה אחת שהפסיקה לגדול כשהייתי בת חודשיים בגלל חיידק. אבל דלקת כזו לא הייתה לי 15 שנה.

״אם לכל בן אדם זה חמור ומאשפזים, אצלי זה הרבה יותר מסוכן. זה היה מפחיד. בכל נשימה או צעד הרגשתי את הכליה ואלה כאבים נורא חזקים", אמרה.

בגיל 20, כשהשחרור מצה"ל מתקרב, מדברת קירל גם על הקריירה הבינלאומית שבה פתחה – מהקלטת שירים ועד אודישנים לקולנוע. "לפני חודש וחצי כשהייתי בלוס־אנג'לס, אנשים שעובדים על הפרויקט שלי אמרו לי שאני האמן שחיכו לו בחברה. הם בטירוף על הפרויקט שלי.

״בפעם הראשונה מאז שאני על הקו לארצות־הברית, גם ניגשו אליי אמריקאים ברחוב. הם באו וביקשו תמונה, אמרו שאוהבים את המוזיקה שלי. זה היה רגע מדהים עבורי", הודתה.