הרב יגאל לוינשטיין, יו"ר תנועת 'בואי הרוח' וראש המכינה הקדם צבאית בעלי, מסביר בסרטון חדש בסדרת 'מעבר לפינה' של ארגון חותם, איך מתמודדים עם הרוחות התרבותיות שפוגעות בזהות היהודית, הלאומית והמשפחתית.
לדבריו, צריך אומץ לומר את הדברים האלה בטוב טעם ובכנות. "אנשים שואלים איך מתמודדים עם רוחות תרבותיות מפרקות זהויות, רוחות אדירות שפוגעות בזהות הלאומית, בזהות המשפחתית, בזהות האישית. איך מתמודדים עם זה? גם עמדות הכוח נמצאות בידם, כסף יש בידם, איך מתמודדים עם כל זה? איך עוצרים את כל זה?".
לדבריו צריך "אומץ, אומץ, לא לפחד. מהפכות לא מתרחשות אלא על ידי אנשים שיש להם אומץ לומר את האמת, שאנחנו עם ישראל, יש אמת של תורה, קדושת עם ישראל, קדושתה של תורה, קדושת העם היהודי, קדושת המשפחה הישראלית, קדושת האדם. אנחנו צריכים לומר את הדברים האלה בטוב טעם, באומץ ובכנות ובאמיתיות, כך מתחילים שינויים אמיתיים בחברה".
"אומץ זה לא רק לומר את הדברים בטוב טעם ובשכל, האומץ זה גם המוכנות לשלם מחירים. נצח ישראל יתגבר רק כאשר עולם התורה ואנשים של תורה יהיה להם אומץ לומר את הגודל האלוקי האדיר של עם ישראל ותורת ישראל אז נצח ישראל יתגבר", הסביר הרב לוינשטיין.