פיצה לה פיאדרה
פיצה לה פיאדרהצילום: שירן כהן-שי

בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים.

השם LA PIEDRA נבחר ע"י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי.

משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה - טאבון האבן המובער ע"י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית.

הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים שמספקים חוויה של טעמים עשירים, בעלי La Piedra יצאו לאיטליה שם בחרו תנור גדול ומובחר והביאו אותו לבית העסק בירושלים, לצידו איתרו, לאחר בדיקות קפדניות, ספקים לחומרי הגלם האותנטיים שמלווים את תפריט הפיצריה הכשרה הראשונה בירושלים בסגנון נפוליטני.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות.

התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים.

בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

פיצה לה פיאדרה
צילום: שירן כהן-שי


בתפריט: נפוליטנה - פיצה איטלקית קלאסית עם רוטב עגבניות, מוצרלה פרסקה, פקורינו, בזיליקום ושמן זית (62 ש"ח).

חלב ודבש - רוטב עגבניות, מוצרלה, גבינת עיזים, אגוזי מלך, דבש צ׳ילי ופטרוזיליה (66 ש"ח)

ריבת בצל - קרם פרש, בצל מקורמל, גבינת ברי, בצל מוחמץ, ופקאן לאחר אפייה (74 ש"ח). בגזרת הפסטות: מנת חונקי כמרים אל לימונה המוגש עם שמנת לימון, עשבי תיבול ופרמז׳ן ומנת חונקי כמרים בוראטה - רוטב עגבניות בזיליקום, עלי תרד, פקורינו, שמן זית וגבינת בוראטה סטרטצ׳לה (66 ש"ח).

בסלטים: פנצנלה - עגבניות ומלפפון חתוכים גס, קרעי פוקאצ׳ה, מוצרלה פרסקה, בצל סגול, זיתי קלמטה, צלפים, בזיליקום, עלי בייבי, שמן זית וחומץ בן יין (58 ש"ח).


בקינוחים: קנולי - שלושה גלילי בצק טבולים בשוקולד, ממולאים בקרם ריקוטה מסקרפונה, מעוטרים בשבבי פיסטוק ב-42 ש"ח.

קרם ברולה - קרם שמנת ורדים וזעפרן עם סוכר דמררה מקורמל ב-42 ש"ח.

La Piedra:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17

סניף מרכז העיר, רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין

שעות פעילות:
א׳ - ד׳: 12:00 עד 23:00

יום ה׳: 12:00-24:00

ו׳: סגור

מוצ"ש שעה וחצי לאחר צאת שבת ועד 24:00

הזמנת מקומות בסניף ארנונה בלבד

טלפון 1700505678