השר דוד אמסלם משמיע דברים חריפים בראיון לשניאור ובר בפודקאסט "כור ההיתוך" על התנהלות היועצת המשפטית לממשלה.
לדבריו, אחרי שהממשלה תפטר את היועמ"שית צריך להעמיד אותה לדין על התנהלותה בשנים האחרונות.
השר אמסלם אמר לשניאור ובר כי "היועצת המשפטית צריכה להיות מפוטרת אבל בזה לא נגמר העניין. צריך להביא איש ישר והגון ויש כאלה במדינת ישראל, וצריך להעמיד אותה לדין על כל השנתיים האחרונות, היא וגיל לימון על כל הכאוס שהם יצרו, והנזק והפגיעה שהם פגעו במדינת ישראל ובביטחונה.
אמסלם הוסיף, "זה לא נפטר אותך ותלך. לא! מה פתאום! זה לא ייגמר שם, זה שלב ראשון. שלב שני, הבנאדם צריך לשלם על מעשיו. נעברו פה עבירות חמורות מאוד מבחינתה, כן? בוודאי הפרת אמונים ופגיעה בסדר הציבורי ופגיעה בביטחון מדינת ישראל הלכה למעשה. לא אני אומר את זה, סינואר אומר את זה".
לגבי ההפגנות בבלפור וקפלן טען אמסלם בראיון: "האיראנים מממנים את ההפגנות". באשר לכישלון הרפורמה במערכת המשפט אמר כי "הרפורמה לא התקדמה בגלל יפי נפש בליכוד כי כל יתר המפלגות היו איתנו. גם ביבי מנע את זה בגלל ההפגנות. אותי זה לא מעניין. יש משימה, צריך לבצע ולהשלים אותה".