חותם לשרי הממשלה – פטרו את היועמ"שיתחותם

ארגון חותם מפרסם סרטון הסוקר כיצד פעלה היועמ"שית גלי בהרב–מיארה באופן לעומתי לממשלה מאז כניסתה לתפקיד וקורא לשרי הממשלה לפטר אותה.

לפני כשבוע, בעקבות עתירה שהגישו הארגונים חותם ובוחרים במשפחה נאלצה בהרב-מיארה לחשוף נתונים המראים כי במהלך כהונתה אישרה בכ-40 עתירות לבג"ץ ייצוג משפטי פרטי לממשלה וזאת לאחר שסירבה לייצג אותה ובכך הציגה עמדה לעומתית לממשלה – דבר שהוא עילה לפיטוריה עפ"י חוק.

בחותם מסבירים בסרטון כי מיארה נותרת בתפקידה ע"מ לשמר את שליטת השמאל במוקדי הכוח ולמנוע את מימוש מדיניות ממשלת הימין: "הסיבה לכך שבראש המערכת יושבת עו”ד גלי בהרב מיארה - חסרת הניסיון המקצועי הראוי הוא חלק מרצונה הנואש של האליטה לשמר את כוחה ולשלוט בכל מוקדי הכוח, רק כדי להקים כאן מדינת כל אזרחיה במקום המדינה היהודית שרוב מוחלט של הציבור מזוהה איתה. אבל האליטה ממשיכה לחשוב ולהתנהג כאילו היא הרוב".

מיכאל פואה, יו"ר בוחרים במשפחה פנה לשרי הממשלה ואמר : "מינוי יועץ משפטי הוא הליך שנעשה בהחלטת ממשלה ובו נקבע כי יועץ שלא עושה תפקידו ופועל באופן לעומתי יסיים את תפקידו. זאת המשמרת שלכם, זאת החלטה שלכם וטובת המדינה דורשת שתקבלו אותה".