ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה נתניהו אירחו היום (חמישי) בירושלים את נדיה כהן, אלמנתו של גיבור ישראל, "האיש שלנו בדמשק", אלי כהן ז"ל.

במהלך פגישה מרגשת שנערכה לרגל ציון 100 שנים להולדתו של אלי כהן ז"ל, העניק ראש הממשלה נתניהו לנדיה כהן מכתב הערכה ממוסגר וייחודי. על פי בקשתה של נדיה, המכתב יוצב במוזיאון אלי כהן הממוקם בהרצליה.

ראש הממשלה נתניהו ציין בדבריו כי גבורתו של אלי כהן ז"ל הצילה חיים רבים והיוותה נכס אסטרטגי ועצום לביטחון מדינת ישראל. הוא הוסיף כי פעולותיו הנועזות בסוריה מהוות עד היום מקור השראה בישראל ובעולם כולו.

שרה נתניהו הביעה את הערכתה העמוקה לנדיה כהן על פעילותה הנמרצת והנחושה לשימור מורשתו והנצחתו של אלי כהן ז"ל למען הדורות הבאים.

בנוסף, הדגיש ראש הממשלה נתניהו כי המאמצים הבלתי פוסקים להשיב את אלי כהן ז"ל לקבר ישראל נמשכים ויימשכו עד להשלמת המשימה. הוא הוסיף כי מדינת ישראל ממשיכה במאמצים להשבת כל החטופים, החיים והחללים כאחד.