משכן הכנסת
משכן הכנסתצילום: istock

לקראת פגרת האביב אליה צפויים לצאת היום (רביעי) חברי הכנסת, פורסמו נתוני הנוכחות שלהם במהלך מושב החורף.

מהנתונים שפורסמו באתר זמן כנסת עולה כי המפלגה שחבריה בממוצע היו במשך הזמן הרב ביותר בכנסת היא הציונות הדתית עם 749 שעות, אחריה הדמוקרטים עם 728 שעות ויש עתיד עם 700 שעות.

במקום הרביעי נמצאת סיעת יהדות התורה עם 673 שעות והמחנה הממלכתי עם 640 שעות.

בכל הקשור לחברי הכנסת, יו"ר הקואליציה הוא הח"כ שנכח במשך הזמן הרב ביותר בכנסת - 1209 שעות בכל מושב החורף.

אחריו נמצא ח"כ יצחק פינדרוס (יהדות התורה) עם 1206 שעות וח"כ אביחי בוארון (הליכוד) עם 1031 שעות. אל המקום הרביעי מגיע ח"כ ינון אזולאי עם 1016 שעות.

במקום החמישי נמצא ח"כ משה טור פז (יש עתיד) עם 1004 שעות ואל המקום השישי מגיע ח"כ שמחה רוטמן (הציונות הדתית) עם 993 שעות נוכחות. חברת הכנסת מיכל וולדיגר (הציונות הדתית) מגיעה אל המקום השביעי עם 972 שעות נוכחות.

חבר הכנסת ארז מלול (ש"ס) מגיע אל המקום השמיני עם 962 שעות, חבר הכנסת ולדימיר בליאק (יש עתיד) עם 950 שעות וח"כ עמית הלוי (הליכוד) סוגר את העשירייה הפותחת עם 940 שעות נוכחות.

חבר הכנסת שנכח במשך הזמן המועט ביותר הוא יו"ר ש"ס אריה דרעי עם 51 שעות בלבד, אחריו ראש הממשלה בנימין נתניהו עם 107 שעות, שר הביטחון ישראל כ"ץ עם 174 שעות, ח"כ משה ארבל עם 197 שעות, שר הכלכלה ברקת עם 205 שעות נוכחות.

יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד הגיע אל המקום ה-108 עם 346 שעות נוכחות במשכן.