ראש הממשלה פרסם הערב (רביעי) סרטון בו ביקש לשפוך אור על פרשת "קטארגייט". בין היתר טען כי קטאר אינה מדינת אויב אלא הנושא מורכב וציין שבאחרונה שיבחו גם ראשי האופוזיציה את המדינה.
הוא ציין כי בני גנץ ביקר בה בעבר כמו גם ראש השב"כ שקיבל כרטיסים למשחקים במונדיאל.
בשב"כ הגיבו לטענות ומסרו: "בזמן משחקי המונדיאל נערכה נסיעת עבודה מקצועית קצרה של ראש המוסד, ראש השב"כ וראש אמ"ן יחד עם גורמי עבודה מטעם הארגונים באישור ראש הממשלה כדי לעמוד מקרוב על פעילות הארגונים ושמירה על ביטחון הישראלים בזירה מאיומי טרור. לא מדובר בצפייה במשחק אלא בסיור ובסדרת פגישות שהתקיימו בחלקם באצטדיון בזמן משחקי המונדיאל, וכל ניסיון לצייר תמונה אחרת משולל כל יסוד".
בתגובה בליכוד פרסמו את הדברים הבאים: "הפייק פרשה בעניין קטאר היא המשך ישיר של פרשת שינוי הפרוטוקולים, פרשת הסחיטה באיומים ולמעלה מ-20 פייק 'פרשות' קודמות שכבר קרסו. הפרשייה הזאת הומצאה לאחר שראש השב"כ רונן בר ידע כי ראש הממשלה מתכוון לפטרו. הכוונה לפטרו פורסמה לראשונה בנובמבר 2024. ב-3 לפברואר פורסם כי ראש הממשלה מתכוון להדיחו מצוות המו"מ כצעד מקדים להדחתו הסופית מהתפקיד. ב-15 בפברואר 2025 התבקש ראש השב"כ למסור לראש הממשלה את תחקיר השב"כ על ה-7 באוקטובר. היה ברור שראש השב"כ יסיים את תפקידו לאחר מסירת התחקיר, כפי שקרה עם הרמטכ"ל בצה"ל.
אולם, ב-15 בפברואר ביקש ראש השב"כ דחייה בהגשת התחקיר עד ל-27 בפברואר – וגם במועד זה לא הגיש אותו, אלא ביקש דחייה נוספת. באותו ערב בדיוק, ולא במקרה, היועצת המשפטית לממשלה הודיעה על פתיחת חקירה בעניין קטר. הודעה זו לוותה בתדרוכים שקריים, שהפייק פרשה קשורה כביכול לראש הממשלה – במטרה לא לאפשר לראש הממשלה לפטר את ראש השב"כ. מדובר בחקירה פוליטית שכל מטרתה לאפשר לראש השב"כ רונן בר להמשיך להחזיק בקרנות המזבח ולהפיל ממשלת ימין", לשון תגובת הליכוד.