
בנימין מציעה מגוון מסלולים למשפחה, מעיינות, יקבים, פינות חמד, וגם אפשרויות לינה וחוויות תרבות ומורשת בימי חול המועד פסח. באתר המורשת שילה הקדומה יתקיימו הפעלות לכל המשפחה.
יתרון משמעותי של אתרי בנימין הוא מיקומם הנגיש - מרחק נסיעה קצר הן מירושלים והן מאזור המרכז. בשנים האחרונות נערכו שדרוגים ושיפוצים במספר אתרים ומעיינות באזור, מה שהוביל לעלייה מתמדת במספר המבקרים. כוחות הביטחון ערוכים גם הם לבואם של המטיילים.
אתר שילה הקדומה מציע פעילות לכל המשפחה בסימן "מסע בזמן בעיר המשכן" עם סדנאות, פעילויות ומשקפות VR בסיור לתוככי בית המקדש. בנוסף מיצג הפרות האדומות הכשרות יפתח לציבור.
ראש המועצה האזורית בנימין ישראל גנץ: "אנחנו מזמינים את הציבור הישראלי לבוא ולחוות את ארץ התנ"ך. בנימין פותחת את שעריה בחג הפסח ולאורך כל השנה, ומציעה הזדמנות להתחבר ללב הארץ ולמורשת אבותינו בדרך חווייתית ומהנה".
