פורום הריון ולידה
ג' באב תשע"ח 22:26
מספיק לנו מצוין
(יש שם "כיס" כזה שבו אני שמ את המוצצים, ובפנים הכנסתי שקית שבתוכה טיטולים ומגבונים. כל שאר הדברים נמצאים בעירבוביה ביחד. לא מפריע לי).
ג' באב תשע"ח 22:40
לק"י
פחות נוח, כי אין לו כיסים קטנים, רק תא גדול ושני תאים לבקבוקים.
אני משתמשת בו לנסיעות בדרך כלל.
ביומיום הכל בסל של העגלה
פחות נוח, כי אין לו כיסים קטנים, רק תא גדול ושני תאים לבקבוקים.
אני משתמשת בו לנסיעות בדרך כלל.
ביומיום הכל בסל של העגלה
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
ג' באב תשע"ח 22:43
סל של העגלה יענו למטה מתחת לעגלה?
אז כיסים זה טוב ותאים זה טוב
מה היית שמה שם אם היה לך?
פשוט מנסה להרכיב את התיק האידיאלי
ו@יעלהא את אומרת שגדול זה לא טוב\?
ג' באב תשע"ח 22:45
לק"י
בתאים? מוצץ (אם היא היתה מוצצת....), פלאפון, מפתח, משחת החתלה אולי.
בתאים? מוצץ (אם היא היתה מוצצת....), פלאפון, מפתח, משחת החתלה אולי.
ג' באב תשע"ח 22:49
בס'ד
תלוי בך.. בשבילי זה מגושם. רוב הזמן רוב המקום לא בשימוש. בעיקר מגושם וענק.
אני נוודית כזו, לא לחוצה על שום דבר ובעקרון מסתדרת בכל מצב, אז אצלי זה חסר תועלת כי רוב התיק לא שימוש.
אחותי לעומתי, היא זו שקנתה לי את הזה שבוע כמו שלה בדיוק, והיא חייבת שיהיה לה כל דבר אפשרי שבתרחיש הכי גרוע היא עלולה להצטרך בתיק של העגלה, אז אצלה התיק הזה מאוכלס לחלוטין כל הזמן ופחות ממנו לא יתאים.
ממש תלוי בצרכייך.
תלוי בך.. בשבילי זה מגושם. רוב הזמן רוב המקום לא בשימוש. בעיקר מגושם וענק.
אני נוודית כזו, לא לחוצה על שום דבר ובעקרון מסתדרת בכל מצב, אז אצלי זה חסר תועלת כי רוב התיק לא שימוש.
אחותי לעומתי, היא זו שקנתה לי את הזה שבוע כמו שלה בדיוק, והיא חייבת שיהיה לה כל דבר אפשרי שבתרחיש הכי גרוע היא עלולה להצטרך בתיק של העגלה, אז אצלה התיק הזה מאוכלס לחלוטין כל הזמן ופחות ממנו לא יתאים.
ממש תלוי בצרכייך.
ד' באב תשע"ח 08:29
עלה באזור המאה וקצת..
יש בו תא גדול ועוד כמה תאים שניהיים יותר קטנים..
בצד שני מקומות לבקבוק...
נח לי אפשר לשים על הגב ואפשר לתלות על העגלה..
יש בו תא גדול ועוד כמה תאים שניהיים יותר קטנים..
בצד שני מקומות לבקבוק...
נח לי אפשר לשים על הגב ואפשר לתלות על העגלה..
ד' באב תשע"ח 09:55
ד' באב תשע"ח 10:32
ב300 במקום ב450 אני לא בטוחה שהמבצע קיים יותר (קניתי אותו לפני 3 חודשים בערך) אם יש לך מישהו בארהב את יכולה לקנות מאמזון זה גם יוצא זול משמעותית
ד' באב תשע"ח 10:44
בדיוק אחרי שחזרתי מארה"ב מצאתי את התיק הזה והתאהבתי בו ממש התבאסתי שלא בדקתי על תיק החתלה קודם...אולי תנסי למכור את התיק שלך? 500 זה המון ממש חבל... יש המון קבוצות פייסבוק שמוכרים מוצרים יד 2 לתינוקות. גם אני בילדה הראשונה לא ידעתי מה טוב לי (היו לי 3 תיקי החתלה וכולם לא היו לי טובים)
ד' באב תשע"ח 11:12
בכלל חשבתי לתרום. ולא שאני מלאה בכסף.
פשוט אין לי כח להתעסק עם מכירות. מכירה קבוצה טובה? לסקיפ הופ יש תיק שאני ממש רוצה ראיתי אותו בנמשים עולה 500 אם מזמינים דרך אמזון ארצות הברית 300 אבל בכל זאת זה עובר מכס.
פשוט אין לי כח להתעסק עם מכירות. מכירה קבוצה טובה? לסקיפ הופ יש תיק שאני ממש רוצה ראיתי אותו בנמשים עולה 500 אם מזמינים דרך אמזון ארצות הברית 300 אבל בכל זאת זה עובר מכס.
ד' באב תשע"ח 11:44
למכירות יד 2 אבל כמעט בכל קבוצה שקשורה לדברים של ילדים (עיצוב חדרי ילדים, לידה פעילה וכ"ו) יש שירשורים קבועים של מכירת דברים לתינוקות יד 2. כשאני בדקתי דרך אמזון זה יצא לי יחד עם משלוח לארץ פלוס מכס כבר אותו מחיר כמו שמוכרים בארץ...
ד' באב תשע"ח 11:31
ד' באב תשע"ח 11:46
לק"י
לשם השוואה תיק הצד שלי עלה 150, והוא גדול. והיה נשמע לי שזה קצת יקר.
לשם השוואה תיק הצד שלי עלה 150, והוא גדול. והיה נשמע לי שזה קצת יקר.
ד' באב תשע"ח 11:54
אבל לא הכי יקר בשוק תיקי החתלה נעים בערך בין 150 ל600... 300 זה קצת יקר אבל ממש התלהבתי על התיק ועד שהיה עליו מבצע קפצתי על המציאה
ד' באב תשע"ח 11:54
ד' באב תשע"ח 12:00
https://www.minicadde.com/okiedog-urban-shuttle-istridye-grisi-anne-bebek-bakim-cantasi
מושלם.
נקנה בצבע אחר בבייביפארם בגבש במחיר ממש טוב. קנו לנו מתנה.
מושלם.
נקנה בצבע אחר בבייביפארם בגבש במחיר ממש טוב. קנו לנו מתנה.
ד' באב תשע"ח 12:15
כזה פאוץ לעגלה - Google Search
מספיק לבקבוק לנו ולקטן, מוצצים, טישו, מגבונים, כמה טיטולים. ואם צריך עוד משהו קצת יותר גדול שמים בסל מתחת לעגלה.
זה נוח במיוחד לתינוקות שהם לא קטנים כ"כ וצריכים מלא ציוד כמו בגדי החלפה לתאונות טיטול וכו'.
וגם למי שלא מקפל את העגלה כל יום, למרות שיש לזה סגירה של סקוטש' הבקבוקים יכולים ליפול.
לנסיעות עם תינוק יש לנו תיק של סימפלי גווד שהוא גדול ונכנס בו המון- בגדי החלפה לכולם, אוכל, סינר הנקה, שמיכות דקות, מוצצים, בקבוקים, ציוד החתלה ושאר ציוד תלוי בגיל...
מספיק לבקבוק לנו ולקטן, מוצצים, טישו, מגבונים, כמה טיטולים. ואם צריך עוד משהו קצת יותר גדול שמים בסל מתחת לעגלה.
זה נוח במיוחד לתינוקות שהם לא קטנים כ"כ וצריכים מלא ציוד כמו בגדי החלפה לתאונות טיטול וכו'.
וגם למי שלא מקפל את העגלה כל יום, למרות שיש לזה סגירה של סקוטש' הבקבוקים יכולים ליפול.
לנסיעות עם תינוק יש לנו תיק של סימפלי גווד שהוא גדול ונכנס בו המון- בגדי החלפה לכולם, אוכל, סינר הנקה, שמיכות דקות, מוצצים, בקבוקים, ציוד החתלה ושאר ציוד תלוי בגיל...