חדשות ערוץ 7
כ"ג באדר תשפ"ה | 23/03/2025
5°
המייל האדום
חיפוש
חדשות
מבזקים
ביטחוני
פוליטי-מדיני
בארץ
בעולם
פודקאסטים
משפט ופלילים
כלכלה
נדל"ן
בשבע
דעות
אוכל
יהדות
חיפוש
צרכנות
חדשות המגזר
כיפה שחורה
דיגיטל
צעירים
בריאות ורפואה
העולם הערבי
תרבות ופנאי
ספורט
פורומים
אתר ישיבה
יצירת קשר
אודות
יצירת קשר
פרסמו אצלנו
תנאי שימוש
מדיניות פרטיות
הצהרת נגישות
עוד
מוסיקה
פיוטקאסט
ילדודס
מודעות אבל
ברכת המזון
מזג אוויר
תאגים
מצב תורני
עדכני
שיחות אישיות
מסרים
הסטוריית הודעות
עריכת מועדפים
EN
RU
AR
ערוץ 7
פורומים
פורום בישול ומתכונים
פורום
בישול ומתכונים
בהנהלת:
ט'
י"ט באלול תשע"ו 05:31
אז אני רוצה להכין פרגיות לאחת מסעודות החג.
פנסאי
למישהו יש מתכון טעים, חגיגי ומוצלח- לא ״על האש״ שאני יכולה להכין מראש ולהקפיא?
תודה רבה!
תגובה
פתח תגובות (38)
י"ט באלול תשע"ו 08:18
אבל פרגיות הכי מוצלח זה על האש
לב אמיץ
י"ט באלול תשע"ו 16:40
אנחנו לא עושים ״על האש״ בחג פשוט
פנסאי
כ' באלול תשע"ו 01:41
חותכת לחתיכות גדולות לפי איך שהפרגית מתחלקת בעצמה.
לב אמיץ
י"ט באלול תשע"ו 08:46
השבוע נתקלתי במתכון פרגיות ממולאות באורז
ט'
י"ט באלול תשע"ו 16:40
תודה! אחפש...
פנסאי
כ' באלול תשע"ו 01:42
אם את מכינה, תבשלי את האורז מראש,
לב אמיץ
י"ט באלול תשע"ו 10:47
אפשר מבושלות ברוטב פיטריות
חילזון 123
י"ט באלול תשע"ו 16:41
נשמע טוב
פנסאי
כ"ב באלול תשע"ו 21:30
אנחנו עושים עם פטריות ברוטב צהוב.
נערת טבע
אחרונה
י"ט באלול תשע"ו 16:07
תחליף ל"על האש"
ירושלמית טרייה
י"ט באלול תשע"ו 16:41
באמת החשש שלי זה שזה יתייבש...
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 16:11
מקלובה יכול להיות רעיון נהדר
קראנץ שוקולד
י"ט באלול תשע"ו 16:40
מה זה מקלובה?
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 17:08
תראי פה דוגמא
קראנץ שוקולד
י"ט באלול תשע"ו 17:19
ואוו, זה נראה מעולה ומרשים...
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 17:29
אל תשרי ואל תשטפי!
ט'
י"ט באלול תשע"ו 17:33
בטח לשטוף
ימ''ל
י"ט באלול תשע"ו 17:34
אני הפסקתי לשטוף לפני כמה שנים ויוצא טוב יותר
ט'
י"ט באלול תשע"ו 18:01
אני יודעת שהטיגון שורף את העמילן
יראת גאולה
י"ט באלול תשע"ו 18:44
מטגנים את האורז לפני שמוסיפים מים?
ימ''ל
י"ט באלול תשע"ו 19:11
לא טיגון ממש, אבל אם אתה מטגן בצל ואז מוסיף את האורז
ט'
י"ט באלול תשע"ו 19:33
ככה מופיע בהוראות הכנה על השקית בדר"כ
נוצה ברוח
י"ט באלול תשע"ו 22:05
כן בהחלט
יראת גאולה
כ' באלול תשע"ו 01:47
האמת שאני שוטפת כחלק מתהליך הברירה.
לב אמיץ
כ' באלול תשע"ו 04:12
חרקים? ה' ישמור, תקנו סוג אחר. קשה לי להאמין!
ירושלמית טרייה
כ' באלול תשע"ו 09:16
אלו באמת היו חרקים,
לב אמיץ
כ' באלול תשע"ו 08:21
איזה חברה את קונה? כי של סוגת דיי נקי
קראנץ שוקולד
כ' באלול תשע"ו 09:11
האמת שזה כבר לא קורה.
לב אמיץ
י"ט באלול תשע"ו 19:39
יופי! כבר חשבתי שאני לא בסדר...
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 21:07
במתכון הספציפי הזה משרים
קראנץ שוקולד
י"ט באלול תשע"ו 16:38
פשוט וטעים
ימ''ל
י"ט באלול תשע"ו 16:42
הרטבים נשמעים טוב. צריך לחתוך את הפרגיות
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 16:43
לא צריך
ימ''ל
י"ט באלול תשע"ו 16:45
תודה!
פנסאי
י"ט באלול תשע"ו 16:54
הערה
ימ''ל
כ' באלול תשע"ו 01:48
נשמע ממש טוב.
לב אמיץ
כ' באלול תשע"ו 00:58
עם בצל ופטריות
יעל מהדרום
כ' באלול תשע"ו 02:58
עצה שלי
שואף למעלה
עוד שרשורים מהפורום
אתמול 10:20
משהו מפתיע שגיליתי על מרק
בינייש פתוח
אתמול 10:28
דרך הרבה יותר פשוטה…
פ.א.
אתמול 11:12
ניסיתי את זה כמה פעמים
בינייש פתוח
אתמול 12:11
רק שבהעברה לסיר אחר יש טרחה לשטוף כלים נוספים ….
פ.א.
אתמול 12:16
לשטוף סיר/קערה אחד
בינייש פתוח
אתמול 16:27
לנו מרק מחזיק לפחות 4 ימים בלי כל התהליך
יעל מהדרום
אתמול 17:28
גם אצלי, אבל עם התהליך
בינייש פתוח
אתמול 19:20
שבועיים😳
יעל מהדרום
אתמול 19:33
אתה עושה לעצמך ״סדרת שבי״? מה זה מרק לשבועיים?
פ.א.
אתמול 20:39
אז זהו, שעם התהליך שאני עושה
בינייש פתוח
אתמול 20:50
אם אתה נהנה מזה, שיהיה לך בתיאבון ולבריאות …
פ.א.
אחרונה
שלשום 22:10
משהו חדש שלמדתי היום!!!
פיטוניה
שלשום 22:15
וואי תודה על השיתוף!!
רחללי
שלשום 22:23
לא מדויק שזה לכולם
המקורית
שלשום 22:43
^^^
ט'
אתמול 11:25
זה לא אני אמרתי, אלא הרבנים של כושרות
שדמות בחולות
אתמול 12:46
ועדיין. לא כולם הולכים לפי הפסיקה הזו
המקורית
שלשום 22:43
אני דווקא ראיתי שזה מחלוקת בפוסקים
מבקש אמונה
אתמול 11:26
אני משתפת משיעור בקורס משגיחי כשרות של "כושרות"
שדמות בחולות
אתמול 13:31
ואיך הם הסבירו את הדעות השניות?
מבקש אמונה
אחרונה
היום 00:48
אוכל במקרר אחרי 4 ימים
רועישםטוב
כ"א אדר 11:50
אז מה אוכלים אצלכם השבת?
טארקו
כ"א אדר 12:44
תיוגא קדישא
טארקו
כ"א אדר 12:50
חחח אהבתי
המקורית
כ"א אדר 13:08
אני מנסה לעבוד כמה שפחות. מקווה שאצליח
יעל מהדרום
כ"א אדר 15:43
אצלנו ושאפו לי😉
,שגרה ברוכה
אתמול 06:29
אצלנו היה
מאוהבת בילדי
אחרונה
י"ז אדר 12:12
שרשור רגישויות למזון- הפרטים בפנים:
שדמות בחולות
אתמול 21:45
קיטו מתבססת בעיקר על שומנים וחלבונים
המקורית
כ"א אדר 14:32
עזרה דחופה להיום...:
האור שבלב
כ"א אדר 15:21
נראה לי. כמו כדורי שוקולד
יעל מהדרום
כ"א אדר 15:24
אז מה עכשיו? אחריי מה שעשיתי?
האור שבלב
כ"א אדר 15:26
נראה לי שכן. אם לא תצליחי לחתוך, אז תפשירי קצת
יעל מהדרום
אחרונה
כ' אדר 21:58
מה מכינים מקוואקר
מאוהבת בילדי
כ"א אדר 00:24
דייסה
השם שלי
כ"א אדר 01:36
מתכון מהיר
באנגי
כ"א אדר 08:40
עוגיות
כי כל פה
כ"א אדר 10:03
בדיוק ראיתי מתכון ללחם קוואקר
חתולה ג'ינג'ית
אחרונה
י"ט אדר 14:12
אנשי בשר - למדו אותי בבקשה להכין המבורגר ביתי!!
ט'
י"ט אדר 14:20
תטחני לבד
שבורת,לב
י"ט אדר 14:29
אני עושה תמתכון של חן במטבח
Seven
י"ט אדר 14:30
מדגישה רק את הבצל מטגנים ואז
Seven
י"ט אדר 14:29
כדי שיצא עסיסי
ופל לימון
י"ט אדר 17:27
להוסיף בצל מטוגן וחרדל
אם לשתיים
י"ט אדר 20:43
אנחנו הכנו
אבןישראל
כ' אדר 09:34
מאחר וכולם כתבו פה שעושים עם בצל -
אונמר
כ' אדר 16:15
מסכימה
שדמות בחולות
כ"א אדר 11:41
לגמרי.
המקורית
אחרונה
אולי יעניין אותך