
שירותי הובלת משרד הפכו למצרך מבוקש מאוד וחברות הובלה גדולות מתמקדות בעיקר בנישה של הובלות משרד אחרת לא יהיה מתן שירות אמין ומקצועי בתחום.
עסקי ההובלות הקטנים לא באמת מסוגלים לעמוד בסטנדרטים הביטוחים ושאר הדרישות.
הובלות משרד בבני ברק:
בישראל יש קצב התפתחות גבוהה יחסית, באזור בני ברק. תחלופת החברות במגדלי בס"ר 1,2,3,4 אינטנסיבי מאוד, לפעמים נדמה לנו שהחברות במגדלים משחקים את "משחק הכיסאות", עוברים מבניין לבניין, מקומה נמוכה לקומה גבוה, ממשרד ללא מרפסת למשרד עם מרפסת בקומה 18 ואפשר להבין את התמונה בגדול, בתפיסה שלנו כדי שהעסק "ידפוק" יש לדאוג לוייב חיובי במשרד, אווירה שמחה ונינוחה מה שיכול להוביל לפוריות בתזרימי המזומנים והעשרת תקציבי החברה מרווחים שנוצרו על ידיי עובדי החברה בעיקר.
הובלות משרדים ברמת גן:
ובכן באזור הבורסה המצב שונה, האזור די צפוף והמגדלי הם רבי קומות כגון "משה אביב" וכדומה.
אנו כחברת הובלות 5 כוכבים נערכים בהתאם במקרים של הובלת משרד באזורי הבורסה. יש מספר פעולות שאנו נוקטים ברגע אישור ההזמנה מצד הלקוח, כגון - להשיג איש קשר שאחראי בבניין המשרדים בפן התפעולי, אנו תמיד ננסה לשריין מעלית ספקים עבורנו בלבד בזמן מעבר משרד, אמנם, לא תמיד יש אפשרות כזאת אך בהחלט שווה לנסות ולהתעקש, עם השנים כבר צברנו מערכות יחסים כאלה ואחרות עם בעלי תפקידים במגדלים אלו מה שעוזר לנו לתת שירות חלק ומקצועי לקהל הלקוחות שלנו.
הובלות משרד בתל אביב:
בתל אביב ברוב המגדלים יש שער לכניסת ספקים ודרכם אנו נכנסים עם המשאיות אך לא ברור למה ברוב המקרים הגישה בין המשאית לכניסת המעלית די לקויה. פגשנו בלא מעט מקרים שלא ניתן לעבוד בצורה חופשית ומהירה מה שמסרבל את תהליך העבודה ואף מעיק ברוב המקרים, אך עם השנים פיתחנו שיטות סודיות משלנו על מנת שנוכל להתגבר על מכשולים מסוג זה.
חברות הייטק כאלה ואחרות משתמשים בשירותינו בכל מה שקשור להובלות בתל אביב, בין אם זה הובלת משרד או הובלות חדרי שרתים, מעבדות ועוד, רובם בהחלט מתל אביב.
הובלות משרדים בראשון לציון:
ראשון לציון ממוקמת באזור אסטרטגי מעולה בפן העסקי. יש לא מעט אזורי מסחר ובנייני משרדים מפוארים ממזרח ראשון לציון ועד מערב ראשון, עקב כך, כל נושא הובלות משרדים דינמי באזור זה, ושופע חברות הובלה גדולות עם מספר רב של משאיות וכוח אדם איכותי והמובילות ביניהן היא אנחנו - הובלות 5 כוכבים.
לפני מספר שנים חלה תנועה של זוגות צעירים לשכונות של מערב ראשון לציון ויחד עם זאת נוצרה עלייה משמעותית בעסקים קטנים עד בינוניים שהשכירו חדרי משרד וחדרי משרדים גדולים לקיום עסקיהם באשר הם.
כיום ניתן למצוא חברות רציניות המעניקות פתרונות ייחודיים בענפי הטכנולוגיה, בריאות, תעשיה, כוח אדם ו"היד עוד נטויה". יש צפי התפתחותי גדול יותר והעתיד נראה בהחלט מזהיר באזור זה, מומלץ מאוד לחפש משרד בראשון לציון, משהו טוב קורה שם!