
חם לכם? קחו חלק במשחק בריחה קפוא מבית היוצר של קליוסטרו במוזיאון האדם והחי. בעזרת בעלי החיים, מבינים מה הם הפתרונות הכי חכמים כיצד לא לבעבע בקיץ הישראלי.
דלתות המוזיאון ייפתחו לעולם פראי צונן ומסתורי, שרק הילדים האמיצים ביותר יגלו איך צריך לשרוד בתוכו.
כל מבקרי מוזיאון האדם והחי זוכים למעשה לסייע לאנושות ולמצוא פתרונות להתמודדות עם התחממות כדור הארץ במשחק: "אתגר הקור הגדול" מבית היוצר של קליוסטרו.
עם ההגעה יקבלו המשתתפים ערכת משחק ויתחילו לבצע משימות שונות ומגוונות הדורשות תעוזה, חכמה ואומץ לב, על מנת לגלות כיצד בעלי החיים שומרים על טמפרטורת הגוף ומצננים את עצמם בקיץ. המשתתפים ייחשפו לפינות נסתרות במוזיאון, לעובדות מדהימות ולמוצרים סודיים מתוך האוספים של המוזיאון וידרשו לפצח חידות ואתגרים קרים במיוחד.
לכל משתתף יחולקו הפתעות קפואות וקסומות במהלך המסע. חובה להצטייד במגבת ובבגדים להחלפה.
לאחרונה עובר המוזיאון שינויים ומחדש את פניו, ולפני כשנה פרש ספארי רמת גן את חסותו על המוזיאון, "כחלק מתהליך החיבור בין הגופים, שנעשה בשיתוף קבוצות מיקוד שונות, מומחים בתחום ובעלי עניין, משקיע המוזיאון רבות בפיתוח פרוגרמה ארגונית, רעיונית, עיצובית וחינוכית שתשנה כליל את פניו ותהפוך אותו למוזיאון חדשני ורלוונטי, הן עבור התושבים בעיר והן עבור מבקרים מחוץ לעיר", נמסר.
