
כפיר סויסה, לשעבר מנכ"ל משרד התרבות והספורט, הוא ראש העיר הנבחר של קריית גת לאחר שניצח את אבירם דהרי ששימש בתפקיד ב-20 שנים האחרונות.
סויסה כיהן בעבר כחבר במועצת העיר קריית גת ויו"ר ועדת הביקורת של הרשות. בנוסף כיהן כמנכ"ל הליכוד העולמי.
בסיבוב השני לראשות העיר קיבל סויסה את תמיכת המפלגות החרדיות. בעיר פורסם קמפיין הפחדה בכך שסויסה יביא להשתלטות חרדית על העיר.
סויסה ניצח בפער קטן את דהרי. לאחר ספירת 100 אחוז מהקולות עולה כי סויסה קיבל 52.1 אחוז ואילו דהרי קיבל 47.9 אחוז. מדובר בפער של כ-1000 קולות.
משנת 2018 ועד ינואר 2023 היה חבר במועצת העיר קריית גת מטעם סיעת "קריית גת מנצחת" שזכתה בשני מנדטים בראשותו ויושב ראש ועדת הביקורת של המועצה.
בין השנים 2020–2021 שימש כראש המטה של יושב ראש הקואליציה בכנסת מיקי זוהר, וניהל את צוות הלשכה ועבודת יו"ר הקואליציה מול ועדות הכנסת השונות, שרים וחברי כנסת.
בנובמבר 2021 מונה לדירקטוריון קרן קיימת לישראל (קק"ל) וכיהן גם כיו"ר ועדת המפ"ק (מנהל פיתוח הקרקע) בקק"ל. באותו החודש מונה לכהן בתפקיד מנכ"ל הליכוד העולמי, תפקיד בו כיהן עד 2022.
בינואר 2023 מינה שר התרבות והספורט מיקי זוהר את סויסה להיות מנכ"ל משרדו, וב-15 בינואר מינויו אושר על ידי ממשלת ישראל.
ביוני 2023 הודיע על סיום תפקידו לטובת התמודדות לראשות העיר קריית גת. הוא עלה לסיבוב שני מול ראש העיר המכהן דהרי וכאמור הביס אותו.