מתוך ספר הגונג'ל
מתוך ספר הגונג'לצילום: באדיבות ארבל תקשורת

אחרי למעלה מ-28 שנה, המחזמר 'ספר הג'ונגל', שהוצג בארץ לראשונה בשנת 1996 ועלה מאז 250 פעמים בפני למעלה מ-300,000 צופים, חוזר בקרוב לבמות עם רוב חברי הקאסט המקורי.

המחזמר, שזכה בפרס התיאטרון הישראלי בקטגורית המחזמר של השנה ועם השנים הפך לחלק בלתי נפרד מהתרבות והילדות הישראלית, יגיע השנה אל דור חדש של ילדים שיכירו את סיפורו של מוגלי וחבריו: טוביה צפיר בתפקיד בלו הדב, ששי קשת בתפקיד בגירה הפנתר, אלי דנקר בתפקיד שירחאן הנמר, יוסי טולדו בתפקיד קא הנחש, אבי יפה בתפקיד פאקלי הסנאי , פיני קדרון בתפקיד מנהיג הפילים. האודישנים לתפקיד מוגלי (אותו תום אבני לא יוכל לגלם מנסיבות מובנות...) ובאנה יתקיימו בחודש הבא.

מתוך ספר הגונג'לבאדיבות ארבל תקשורת

"אלפי ילדים שצעדו בסלון ביתם בתור פילים - לפני 28 שנה - יביטו עכשיו על ילדיהם שלהם ויחייכו מאוזן לאוזן, כי גם הם יכירו עכשיו את גיבורי הילדות של הוריהם: מוגלי, באנה, בלו, בגירה, שירחאן, פאקלי, קא ועוד", אומר חנוך רוזן, מי שביים את המחזמר המצליח לפני כ-28 שנה, וחוזר גם הוא לכס הבמאי בהפקה החדשה.

"בחידוש המחזמר, חשבתי שהכי נכון להיצמד למקור, למחזמר הקסום של לפני 28 שנה ולתת לו נגיעה של ברודווי בתפאורה, במעופי,ם בפס הקול. להגדיל את הספקטקל סביב הצוות המקורי, להביא את ברודווי לתל אביב עם צוות אנרגטי של רקדנים ואקרובטים שיחברו לקאסט המקורי והאהוב. הולך להיות מרגש".