השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר שוחרר הבוקר (ראשון) מבית החולים הדסה בירושלים לאחר שנפצע בתאונת דרכים ביציאתו מזירת הפיגוע ברמלה.
השר בן גביר אמר: "אני מסיים יומיים של אשפוז בביה"ח הדסה, רוצה להגיד תודה ענקית לבורא עולם על הנס הגדול שהיה לנו, תודה לפרופסור אבי ריבקינד ולכל צוות טיפול נמרץ כירורגית על הטיפול המסור, וכן לביה"ח אסף הרופא".
"תודה לעשרות אלפי אזרחי ישראל שהתפללו לרפואתי, ולמאות אלפים שציפו וקיוו. הרופאים ביקשו שאנוח, אבל כבר ביום שלישי אני חוזר לפעילות ואני אשתדל לאזן בין הדרישות של הרופאים לבין הצורך של עם ישראל. תודה לכולם".
צוותי מד"א שהגיעו לזירת התאונה ביום שישי פינו את השר יחד עם בתו, נהגו ואחד ממאבטחיו לבית החולים אסף הרופא, כששלושה מהם סובלים מפציעות קלות.
עוד פונה במצב קל פצוע מהרכב השני שהיה מעורב בתאונה. מאוחר יותר, לבקשת השר, הוא הועבר להמשך השגחה בבית החולים הדסה וכאמור היום שוחרר.
