נטלי דדון באירוע
נטלי דדון באירועצילום:פרטי

פעילת ההסברה ואשת התקשורת נטלי דדון חגגה אמש (מוצאי שבת) מסיבת פורים מיוחדת בירושלים, שהוקדשה להודיה על שובן של החטופות מהשבי.

באירוע נכחו החטופות קרינה ארייב, אגם ברגר, אליה כהן, וכן בני משפחותיהם, בהם גם אימה של דניאלה גלבוע ומשפחות נוספות.

האירוע התקיים באווירה עוצמתית ומרגשת, כאשר גם אשת התקשורת סיון רהב-מאיר, אשר הודיעה לאחרונה על עזיבתה את חדשות 12 לאחר שני עשורים, לקחה בו חלק והביעה את התרגשותה מהמפגש.

דדון שיתפה את תחושותיה בסטורי שלה, בו כתבה: "כל שנה אני פוקדת את עופר ניסים, השנה אני צופה בניסים גלויים". בהמשך הוסיפה: "איזה אורות לראות אותן בחיים ולחבק אותן, אחרי ששנה וחצי אני בתפילות ומעלה פרסומים. לא נתפס שהן פה – זה נס גלוי".

לאחר האירוע יצאה דדון לתפילת הודיה בכותל המערבי, שם הודתה על הנס הגדול: "זה בהחלט פורים שבו עם ישראל רואה ניסים גלויים ומודה על כך".