סליחה אם זה לא מתאים לפורום.
תקציר לגבינו:
נשואים כ9 חודשים, לא הצלחנו לקיים יחסים באזור ה8 חודשים מה שגרם לתסכול די גדול בקרב שנינו.
העניין העיקרי מבחינתה (לפחות לפי הרגשתי) זה שהיא רוצה להיכנס להריון.
לפני כחודש עשינו מפגש אצל סקסולוגית שלאחריו הייתה לנו הצלחה בפעם הראשונה, אבל 3 ימים אחרי זה, כבר לא ניסינו ויום לפני המחזור ניסינו וזה היה כישלון.
אתמול הייתי עם אשתי אצל הסקסולוגית בפעם השנייה. הסקסולוגית די חזרה על אותם הדברים מהפעם הראשונה והמליצה לנו בין היתר לראות סרט שממש מסביר על מין.
זה מדבר ממש כמו הסבר טכני, ויש בו סצנות "פורנוגרפיות", אבל הרגיש לי סך הכל שכן מדובר בצורה בוגרת ולא רדודה כמו שאני מדמיין שפורנוגרפיה יכולה להיות...
אז אתמול (בלי קשר) היא טבלה והחלטנו לראות את הסרט יחד.
לקראת אמצע הסרט, אשתי טענה שלדעתה זה לא הלכתי שאנחנו רואים את זה ואמרתי לה שדווקא נאמר לנו שזה בסדר, אבל שאת האמת שהיא אמורה להסתכל ואז להגיד לי האם זה תקין.
אז באותו רגע היא אמרה, "טוב, אז רק אני אסתכל ואתה אל תסתכל".
חייב לציין שמכל מה שראיתי לא התעוררתי מינית (די בכוונה, כי כיוונתי להסתכל על זה בצורה לימודית), אבל כשהיא אמרה את זה וישבתי אחרי זה חצי סרט עם עיניים סגורות לידה, הרגיש לי קצת מפגר.
בדיעבד הסתבר לי שהסרט כן עורר אותה מינית (שזה עשה את העבודה), אבל לא ידעתי את זה. ושהיא הרגישה בנוח רק אחרי שהפסקתי להסתכל.
אחרי זה בילינו קצת יחד ועברנו למיטה, שם פשוט התחיל ריב על חוסר הבנה שלנו: היא רצתה שאעשה משהו ואני צחקתי איתה שרק אם היא תעשה משהו אחר והיא ממש נעלבה ופשוט הלכה לצד שלה במיטה והתחילה לבכות.
לא הבנתי מה פתאום נפל עליה וזה פשוט עורר ריב שדרכו נהרס כל הערב.
כשאני מסתכל אחורה, אני שם לב שכבר אין לי כוח ליחסי מין איתה וגם אתמול הייתי עייף כשהגענו לעניין הזה. תמיד הרגיש לי שזוגות סופרים את הזמן עד לטבילה, שיש התרגשות באוויר ואצלי אני מרגיש שזו מועקה.
כי כל פעם זה נגמר ככה...
אני לא מתלהב, אני משתדל לעשות דברים שישמחו אותה (שוודאי לא עובדים) וכל פעם אני נתקל ב"אני לא נהנית" שמבאס לי את החיים...
ניסינו אתמול לדבר עוד קצת ולנסות, אבל היא אמרה שהיא יבשה וייקח לה הרבה זמן "להתעורר מינית" וכבר לא בא לה.
וגם לי לא היה בא כבר.
כרגע אנחנו בסוג של ריב.
אני אישית לא מרגיש שהעניין נפתר.
אני תוהה מה אפשר לעשות...