שלום לכם, אני די חדשה כאן, אתם נשמעים ממש נחמדים.
בעקבות הסגר עושים הרבה חשבון נפש מן הסתם
ועולה לי שוב נושא שמטריד אותי לאחרונה.
אז ככה, אני בחורה גרושה 3 שנים,בת 36, עם 2 ילדים. עכשיו אני עם מטפחת מאז ומתמיד..
לאחר גירושיי הורדתי את המטפחת בדיוק לפעם פעמיים והרגשתי נורא עם זה והחזרתי למטפחת.
עכשיו העניין הוא שאני כבר רוצה להתחתן ועדיף בדרך טבעית(לא מצאתי את עצמי באתרי היכרויות למינהן)
יש הרבה גברים חמודים ממש שמסתכלים ונראים מעונינים אך מן הסתם הכיסוי מרתיע ומטעה והם לא ניגשים, למרות שאין לי שום טבעת על האצבע. בקרב הנשים למשל הם ישר קולטות שאני גרושה לא יודעת למה..
אני מאמינה שכהזיווג שלי יגיע אז הקב"ה יסדר הכל, גם אם הבחור יקבל אומץ וכן יתחיל לשאול שאלות ולהתעניין אפילו שיש לי מטפחת, אבל בכל זאת, מבולבלת.
אימי עם כיסוי ראש ואפילו היא קצת לוחצת עלי שאוריד למטרת שידוכים, אבא שלי נגד זה לחלוטין..ואנחנו דתיים לאומיים לא חרדים.
חברתי שהיא גם גרושה כ11 שנה, הורידה בהתחלה את המטפחת ומראה את שערה הטבעי ובכל זאת לא הולך, אמרה שחבל שהיא הורידה כי כאילו נחסם לה המזל... בקיצור לא יודעת רוצה כבר מישהו, במיוחד שהגרוש שלי כבר התחתן חצי שנה לאחר גירושיי, יש לו
ילדים מאחלת לו כל טוב .
אבל בכל זאת, ברגעים האלו שאני לבד, או שממש בא לי שהבחור החמוד ההוא יגש, אני חושבת
שאולי אני עושה טעות. אולי כל אלו שאומרים לי להוריד כיסוי או מקסימום פאה, צודקים?
כאילו יופי שאני צדיקה וכל זה ומקפידה מאוד אבל שורה תחתונה מה עושים? אני לא יודעת מה ההלכה למעשה. כל אחד אומר
לי משהו אחר.
אשמח מאוד לעצה? מישהו שמע דברים דומים? וגבר שרוצה אבל באמת רוצה,ייגש אלי?