אני מרגישה ממש מתוסבכת וממש ממש לבד..
כל כך לא ברור לי איפה אני עומדת, מה אני רוצה מעצמי, כל מה שהיה לי תמיד ברור פשוט נהיה פתאום לא ברור בכלל ובלי סיבה מיוחדת, אני מרגישה שאין אף אחד שמלווה אותי בכל הבלאגן הזה וכל החברות שלי או לא נמצאות בסיטואציה או עסוקות מדי ורחוקות מדי בשביל לעזור לי..
נגיד השבוע כולם הביאו תעודות מהביצפר ומצאתי את עצמי מקנאת בהם שיש מורים שמשגיחים עליהם ומלווים אותם כשאני כל כך לבד בבירור המבולבל שלי..
ויש לי בעיה שאני יותר מדי מקשיבה לאנשים אז אני ממש מוצפת מכל דבר שאני פוגשת ולומדת מאנשים, וזה ממש מבלבל לי את המצפן הפנימי שלי, אני כאילו טובעת באיזה ביצה שאין לי כוח ואפילו אין לי מספיק רצון בשביל למשוך את עצמי ממנה, ואני ממש לא רוצה לפנות לאיש מקצוע כי יש לי ניסיון לא נעים ולא מועיל עם אנשי מקצוע שכאלו😐
אני כל כך לא ממוסדת ולא שייכת לשומקום שאפילו לא מצאתי קבוצה שמגדירה אותי בפורום הזה אז נכנסתי לפה..
ניסיתי קצת לצאת ואני לא יודעת אם זה היה הבחור או הדייטינג בכללי, פשוט לא עשה לי טוב.
אני טובעת בביצה הזאת של החוסר כיוון ולבד ואני סתם מנסה את הפורום הזה כי אולי אני לא לבד ועוד מישהו מבולבל ומתוסכל מהחיים ומהחוסר כיוון וחוסר החלטיות וחוסר רצון להשתפר כמוני, למרות שמרת רבים נחמתטיפשים אבל חלק מהבעיה שלי זה הרגשת בלבד☹️
ואני לא רוצה לשתף את ההורים מסיבות שנראלי כולם יבינו.
אשמח לתמיכה וירטואלית🙃
לילה טוב

) שעושים לך טוב. זה המשאב הכי יקר שיש בעולם ושווה להשקיע בו מאמץ.