הפרק האחרון של בנות גילמור שנה בחייהןמעונן

אזרתי אומץ, שוקו, ושמיכה וישבתי לראות את הפרק האחרון בסדרה שראיתי במשך חצי שנה.

הייתי בטוחה שזה הפרק האחרון שלהן עלי אדמות, וזאת הפעם האחונה שאני אראה אותן מנהלות שיחה, מבלי שאני יודעת את ההמשך

וזה היה בראש שלי, אז כל דיאלוג שלהן יבבתי יבבות קולניות

האכזבה הייתה באמצע- תחילת הפרק (לא זוכרת כבר, זה ארוך כמו סרט הפרק הזה), שרורי הולכת ברחוב חשוך כמו בסרט אימה,

ולא היה ברור אם זה חלום? או מציאות? כי מה שהיה שם היה לא ריאלסטי בעליל.

עד לרגע שבו רורי ולוגן ניהלו שיחה לא ממש הבנתי מה קורה.

אבל זה היה מהול בשמחה, שהבנתי שהפרק הזה לא דומה לאף פרק שאי פעם היה בבנות גילמור!

כמובן, שליבי עדיין שבור על ריצ'רד, וכשאני רואה פרקים ישנים זה עושה כואב בלב. שלא נדבר על התמונה הענקית שלו.

נקודת השבירה לגמרי הייתי כאשר רורי נכנסה לבית ריק של אמילי וריצ'רד (תמיד היו לי חולשות לבתים של סבא וסבתא, ובאופן כללי- ריצ'רד הוא הגרסא הבירטית של סבא שלי. בול)

היא רואה שם כל מיני "הדמיות" שכחתי איך קוראים לזה והתחלתי לצרוח שראו את ריצ'רד עובד במשרד שלו.

ואם כבר דיברנו על הבית, נכון שהאכזבה הייתה שלוגן בא לאסוף את רורי (מה הסיפור איתו, הוא נשוי, למה הוא מתחתן? הוא רוצה?)  אבל עוד יותר התאכזבתי שאמילי החליטה למכור את הבית. טוב בשבילה, היא משתקמת וסוף סוף עוזבת את בנות המהפה ומתחילה לעשות דברים בעצמה. אבל כמו שאמרתי לי יש חולשות לבתים של סבאסבתא וכל הזכרונות מהבית הזה ומכל הדברים שקרו בו התחילו לצוף לי.

לא כתבתי כלום על הטיול של לורליי, אבל את האמת שאין לי ממש מה לכתוב עליו

רורי, הקטע עם המה שמו החבר הזה שאף אחד לא זוכר אותו וגם אני- עדיף לשכוח ממנו. בוא נגיד שעד לקטע שבו ג'ס צופה ברורי שמה מטלית רטובה על קריק (כפרה על קריק) הייתי בקבוצה של דין/ לוגן. ידעתי שדין הוא היסטוריה אז טכנית הייתי בקבוצה של לוגן.

עכשיו, אחרי שסיימתי את הפרק אני לגמרי בקבוצה של ג'ס.

למה? כי ככה היא תיהיה בדיוק כמו אמא שלה, לוק=ג'ס. לורלי=רורי ואז עושים את כלל המעבר ומבינים שהם זוג מושלם!

(אגב, לגמרי, כריסטופר=לוגן. רורי בהריון לא מתוכנן ממנו!)

למרבה המזל, לא עשו לי ספויילרים ועד לרגע האחרון חששתי שלורלי טבטל את החתונה שלה. אבל זאת הייתה החתונה הכי מושלמת בעולם. (למרות שנורא חיכיתי שתיהיה בחתונה שלהם את החופה, באמת האמנתי. אבל התאכזבתי שאפילו לא הזכירו אותה. וכמובן שפרק סיום בלי אלמנט יהודי הוא לא פרק סיום אז הכינסו שם את הכוס שצריך לשבור בשיחת פיצה בין לוק ללורלי)

ואז כאמור נשארתי מפותעת כמו שבחיים לא הייתי מהבשורה של רורי. ושרתי בעניים דומעות וקול בכי חנוק את השיר סיום של כל פרק בבנות גילמור.

ואז התחלתי להיכנס לספקות. מה אם הם ישאירו אותי ככה????? אני לא מוכנה לקבל את זה (לא עובד תיוג, אבל @ענבל אתייג אותך בתגובות או משהו) יש לך תשובה בשבילי?

כמובן, שגם אני כמו כולם חיכיתי לגשם הראשון. ואלוהים הביא לי טיימינג מושלם- אמצע הפרק. מרוב שלא שמעתי גשם כ'כ הרבה זמן הייתי בטוחה שכל הרעשים האלו זה מכונת כביסה, אבל אז הבנתי ופתחתי את החלון.

בטוח שכחתי משהו חשוב שעבר לי בראש באמצע הפרק, מקסימום אוסיף כתגובה.

>>מעונן

@ענבל

היי, אם לא באלך לקרןא את כל המגילה, התיוג שלך לא עבד וסתם רציתי לשאול אולי את יודעת יותר טוב ממני אם יש דיבר על עונה נוספת או שהם הולכים להשאיר אותי ככההמום

יש דיבורים על כך.ענבלאחרונה
בס"ד

היוצרים טענו בראיונות שגם ההמשך הזה לא היה מתוכנן, הם פשוט קיבלו השראה מאיזה משהו וזה הסתדר בחיי השחקנים אז הם עשו אותו.
ב8.10.20 הם אמרו שכרגע הקורונה עוצרת אותם וגם זה שלורליי ורורי עושות דברים אחרים בחייהם. הם מחכים שלשחקנים יהיה זמן. הם אמרו שחוסר ברעיונות הוא לא הבעיה אלא באמת העובדה שצריך לתאם את כל השחקנים. הם בקשר עם השחקנים מאז העונות הראשונות וכשיגיע הרגע המתאים הם ימשיכו.
חייבת לציין שבין העונות הראשונות לסדרת המשך עברו תשע שנים אז לא אהיה מופתעת אם זה ייקח להם זמן לצערי. אני בדיוק עכשיו עושה מרתון בנות גילמור מחודש וכל הזמן מתעצבנת מחדש כשאני נזכרת מה קורה בפרק האחרון בסדרה הראשונה.

אגב, אני לגמרי לגמרי לגמרי בצד של לוגן. אין על לוגן, הוא מוציא מרורי דברים כיפיים.
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך