ממש!
נשואים שנה וחצי והתינוקי בן חצי שנה, יונק מלא, ואין חשק בכלל... כלום (אני לא מונעת). לאט לאט אחרי הלידה קלטתי את זה, שמשהו משתנה, בהתחלה תליתי בעייפות האינסופית אבל כיום אני כבר יכולה לומר שפשוט לא מרגישה משיכה
לא מרגישה שבמגע איתו יש משהו שונה מבמגע עם חברה, טוב לי להתחבק לפעמים-אבל מהמקום החברי. פשוט לא עושה לי כלום.
ונפלא לנו ביחד, אני אוהבת אותו מאוד, טוב לי איתו! הוא מתוק והכי חלק ממה שאנחנו עוברים,
וזה חלק מהמורכבות,
מרגישה שעובדים עלי עם כל הדיבורים של החיבור הפיזי כתשתית הבית והקשר. לא חסר לי כלום ( כלומר חסר לי המון ולכן הכאב הזה לכן אני כותבת פה. אוף.)
וזה קשה ממש
ואני כבר לא מאמינה שיש משהו אחר, כי אני לא זוכרת
לפעמים צפים שברי הרגשות מפעם, מרגעים טובים ומיוחדים שהיו, אבל רוב הזמן פשוט יבש...
וזה מפחיד אותי
שאף פעם לא יהיה טוב
שנחיה ככה עוד שמונים שנה איכשהו נגרור את התחום הזה.
והתימרון הזה בין לא להרתיע אותו, לא להוציא לו את הרוח ואת התשוקה, לבין להיות קשובה לעצמי ולרגשות שלי, להצליח להבין בכלל מה אני מרגישה, ואיפה מונחים הגוף והנפש בזמן המגע...
הניסיון לשחרר מהחשיבה הבלתי פוסקת "מה אני מרגישה עכשיו? אני בכלל מרגישה משהו? יש חשק? אין חשק?"..
הצורך לספק משוב לעצמי ולו
איך היה, איך הרגשתי
היה לי טוב? מה נעים לי?
אני
לא
יודעת!
זה מחרפן.
ואני רוצה כבר שיהיה רגיל
להיות זוג נורמלי, שרוצה להיות ביחד, שפשוט לו שם ומחבר. אני הכי אדם של מגע, והכי מאמינה בכח שלו לחבר, אבל המשיכה ןהחשק זה משהו אחר...
מאז החתונה לא פשוט לנו. כאב לי, וניסינו פיזיו ורופאה מומחית אבל לא ככ התקדם. כמה שהרגשתי שקשה בתקופה ההיא, היום אני מסתכלת ומתגעגעת. לפחות רציתי. לפחות המגע עד החיבור היה לי טוב, היה שלי, היום אין עם מה לעבוד.
לא היינו ביחד מאז הלידה
כלומר, היינו ביחד, ואנחנו עדיין אוהבים להתחבק ולהתמשמק קצת במיטה מדי פעם, אבל יחסים לא היו
כי אנחנו לא שם. אני מרגישה שאני לא מסוגלת, זה רחוק ממני כל כך, זה מפחיד אותי. זה מנותק לי מהרגש הרבה יותר מדי.
השבוע קיבלתי מחזור
קצת חיכיתי לזה, שמשהו ישתנה, שתהיה הזדמנות לדברים להתחדש,
תגידו- זה קשור? יכול להיות שעם המחזור יחזור גם החשק?
הורמונלית הרי משתנים דברים בגוף כשכבר יש מחזור.
בינתיים אני כל כך רוצה לומר לו שאני מתגעגעת, שבא לי כבר ביחד,
אבל אני לא
לא קשה לי וזה פשוט מפחיד.
רק ההלכות פתאום מזכירות שאנחנו אסורים, ואיפה הימים האסורים שבכיתי מתסכול, מקושי, מגעגוע..
מפחדת להתקרב לטבילה.
אם מישהו היה מבטיח לי שאם אוותר על ההנקה הכל יהיה טוב הייתי עושה את זה, אבל אני לא באמת יודעת, ואוהבת את ההנקה מאוד...
תגידו לי שזה לא יהיה ככה תמיד
שיכול להיות אחרת

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...