מאנונימי כי מציינת בהמשך פרטים שמי שמכיר אולי יכול לזהות.
בת שנתיים וחודשיים, ביום בהיר אחד בתחילת השבוע החליטה להוריד טיטול. לא מוכנה טיטול, לא מוכנה תחתון טיטול, לא מוכנה אפילו תחתונים. כלום. מסתובבת לה בבית ככה עירומה ולא מוכנה שום דבר אחר.
אוקיי… אז אני מנסה לזרום איתה.
והנה הבעיות:
1. פיפי - אני יודעת שאומרים שצריך להראות להם שעשו פיפי ושבפעם הבאה עושים בסיר/שירותים. רק מה? היא מתאפקת ממש ממש טוב. וכשהיא כבר כן עושה לא תמיד שמים לב לזה מיד אלא אם כן אני צמודה אליה וזה לא תמיד המצב כי יש עוד ילדים. אנחנו גרים בחו״ל ויש לנו שטיחים מקיר לקיר (אני שונאת את זה אבל זה לא נתון לבחירתי). אז כבר קרה שפתאום קלטתי שיש כתם קטן על השטיח והבנתי שזה כנראה פיפי שלא ידוע לי מתי היא עשתה. זה לא כמו על רצפה שרואים מיד.
גם כשהיא עם תחתונים (בפעמים הבודדות שהסכימה ללבוש) לא ראיתי מיד כי זה נספג בתחתונים.
בקיצור - בעיה. לא יודעת איך לתפוס את הרגע הנכון כדי שהיא תוכל לקשר.
היא כן ישבה כמה פעמים על הסיר לזמן יחסית ארוך אבל לא עשתה שם כלום.
2. קקי - ממש בעיה. הילדה בשגרה עושה רק בעמידה (עוד לפני שהורידה טיטול) ולא בכריעה. הייתה פעם שראיתי שהיא עושה (כאמור היא עכשיו עירומה בבית) ולקחתי אותה מיד לסיר, והראיתי לה מה יצא בסיר (זה למעשה יצא כבר קודם בעמידה, רק נפל למטה כשהושבתי אותה בסיר. מחילה על התיאורים). נראה לי שזה קצת הבהיל אותה.
עם או בלי קשר, מה שקורה עכשיו זה שאני רואה שהיא מתחילה להתאמץ, אני לוקחת אותה לסיר, היא לא עושה שם כלום (לדעתי פשוט לא יודעת לעשות בישיבה), ומה שיוצא זה שכבר מתפתחת לה עצירות מזה. הצעתי לה טיטול/ תחתון טיטול לעשות קקי והיא מסרבת.
לא יודעת מה לעשות עם זה…
יש לה אחות גדולה במעט שמאוד שמחה להראות לה מה היא עושה בשירותים, אבל לא נראה שזה מזרז עניינים ומפיל את האסימון…