שלום,
בעלי חייל והוא נמצא רוב שעות היום עם נעלי צבא, הוא היה כמה פעמים אצל רופא שנתן לו משחה לפטריות וזה לא ממש עזר,
יש לרפואה אלטרנטיבית טיפול בפטריות?
פעם שמעתי משהו על שמן עץ התה, עד כמה זה באמת יכול לעזור?
תודה!
אפשר לעזור, ואם מדןבר בפטריית עור - מהר מאשר אם מדובר בפאריית ציפורניים.
בכל מקרה, ממליצה לשים קצת (עד שישאר לו נוח ללכת) קמח בגרביים לשמירת סביבה יבשה.
שמן עץ התא וכן שמן אורגנו באמת יכולי לעזור. אבל יש לראות את המצב (איפה וכמה) כד להמליץ על טיפול מסוים.
ניתן גם לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם משחת אגיספןר.
יש כמה דברים שאפר לשים בתוך הנעל בשביל למנוע את הלחות באיזור ואת התפתחות הפטרייה
אחד מהם זה קמח - תפוחי אדמה , אני ממליצה לקנות חימר ירוק ולהשתמש בו או לקנות צמח ליקופודיום
זה כמו טאלק אבל טבעי - מאוד מייבש ובדיוק למצבים כאלה אפשר להשיג בבתי מרקחת טבעיים .
את השמנים מטפטפים על העור לוונדר ועץ התה אפשר ישירות על העור שמן אורגנו לא מומלץ ישירות
אפשר גם לעשות שטיפות של תמצית זרעי אשכוליות או להשתמש במחות טבעיות מצמחים או שמנים
רפואה שלמה
חימר ירוק לשים בתוך הגרב ( כמו שפעם היו שמים טאלק )הכמות
לא צריכה להיות גדולה רק שיספיק לכל הרגל .
תמצית זרעי אשכוליות קונים בבית טבע - זה יקר אבל שווה להחזיק בבית כי זה טוב לעוד מגוון של בעיות
כמו קנדידה ,וירוסים, דלקות - גרון אוזניים , לטפילים על העור או במערכת העיכול .
מזהירה התמצית בנוזל מרה מאוד .....
משחות אלו משחות צמחים ושנים יש בבתי טבע משחות מוכנות נדמה שלצמחי קדם יש משחה כזו אנחנו מייצרים משחות גם ויש לנו משחה לפטריות על העור , אצל שלוס - משווק שמנים יש תמצית נגד פטריות
וגם כל מי שלמד ארומוטרפיה וצמחי מרפא יכול להרכיב משחה או תמצית לשימוש חיצוני .
שבת שלום
עליו לפנות לטיפול טבעי מסודר - או לקחת תרופות שהמליץ עליהם רופא עור. אחרת זה יחמיר ויהיה רק יותר גרוע ויותר קשה לטיפול.
לגבי הקמח (וכל שיטה אחרת נגד הלחות) - זה כלי עזר, אבל לא טיפול עצמו! למה הדבר דומה? - נגיד למישהו יש שלשול. אז אומרים לו: "ותיזהר לשטוף היטב פירות וירקות לפני שאתה אוכל אותם". זה אכן בהחלט חשוב, ואותו אחד מהדוגמא לא יפטר משלשולים אם ימשיך לסבול מהם אם לא יתחיל לשטוף היטה את הפירות וירקות שהוא אוכל, אבל גם אם יתחיל לא סתם לשטוף, אלא לאכול סטרילי, אך לא יטפל בגורם שלשול קיים - אותו שילשול ימשך לו.
מקווה, שהסברתי.
אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.
אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.
כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.
"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."
לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:
1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.
2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.
3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.
4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.
5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.
6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.
7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.
הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...
העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.
חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:
עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.