ביבי מלך ישמאעל - הרב ש"ב וולפאמושיקו

ביבי מלך ישמעאל ● המאמר המלא
מילא שופטי הבג“ץ המושחתים בירושלים, הרי אצלם כל מחבל וטרוריסט שידיו מגואלות בדם, שווה ובעל זכויות יותר מאשר אלף יהודים, להבדיל. אבל אתה ביבי, שמתיימר להיות ראש הממשלה של כולם, איך אינך מתבייש לתת ידך לרשעות הזו, המפקירה את בתיהם ורכושם של מתיישבי יו“ש, והמעודדת את אויבינו להמשיך את שפיכות הדמים של אנשים נשים וטף?! ● מאמרו התקיף של הרב שלום דובער הלוי וולפא שחולל סערה ● לקריאה
הרב שלום דובער הלוי וולפא
טז סיון ה'תשע"ב (06.06.2012)
ר‘ שלמה מלמד הדרדקים ב“חיידר“ של העיירה, הצליח מאד בעבודתו. אלא שהיה לו חסרון אחד, הוא היה ”סמאלני“, הוא לא יכול היה לבטא אות ש‘ ימנית, והיגה אותה כש‘ שמאלית כמו האות ס‘. אחד התלמידים בכיתה נקרא אף הוא בשם ”שלמה“ והמלמד דובר האידיש היה קורא לו כמובן ”סלוימה“. פעם פקעה סבלנותו של התלמיד והוא החל לקרוא גם למלמד בשם ”ר‘ סלוימה“. כשראה המלמד שהדבר גורם לצחוק רם ולהפרעת הלימודים בכתה, נענה ואמר לתלמידו שלמה:

”מילא אני סלוימה, שאינני יכול לומר סלוימה, לכן אין לי ברירה ואני קורא לך סלוימה, אבל אתה סלוימה, שאתה יכול לומר סלוימה, אז למה אתה קורא לי סלוימה, תאמר סלוימה“.

זכויות היהודים

כמה שאלות יש לי לראש הממשלה מר נתניהו: מילא שמעון פרס, הרי ”נשיא“ שכזה בודאי שדוחף לקיום הוראת הבג“ץ האכזרית שתוביל לבסוף את ישראל ל“גבולות אושביץ“. אבל אתה ביבי, בנו של אחד מגדולי המאמינים בשלימות הארץ ובמלחמת החורמה בטרור, אתה תיתן ידך לחורבנו של ישוב יהודי, ותתקע סכין בלבו של אביך ז“ל שרק עכשיו נפרדת ממנו?!

מילא אהוד ברח, המשפשף ידיו בהנאה ורירו נוטף מפיו על כל בית יהודי נוסף הנהרס בארץ ישראל, ועל כל משפחה של מתנחלים שהוא מצליח להחריב את חייה, ואשר הציע השבוע רשמית לסגת מיהודה ושומרון באופן ”חד צדדי“, אבל אתה ביבי שבהיותך שגריר באו“מ הגנת על זכויות היהודים בנחלת אבותם, איך תוכל להכריז מלחמה נגד ישובי ישראל, כאשר הכתם הזה ירדוף אותך כל ימי חייך?!

מילא שופטי הבג“ץ המושחתים בירושלים, הרי אצלם כל מחבל וטרוריסט שידיו מגואלות בדם, שווה ובעל זכויות יותר מאשר אלף יהודים, להבדיל. אבל אתה ביבי, שמתיימר להיות ראש הממשלה של כולם, איך אינך מתבייש לתת ידך לרשעות הזו, המפקירה את בתיהם ורכושם של מתיישבי יו“ש, והמעודדת את אויבינו להמשיך את שפיכות הדמים של אנשים נשים וטף?!

יש דין ויש דיין

מילא שאול מופז, המזגזג ”ימין שמאל, שמאל ימין“ כמו זנב של דג, לו אין בעיה עם עקירת ישובים, הוא הוציא כבר דוקטורט על זה בגוש קטיף, בנחישות של לב אטום וברגישות למשגרי הטילים. אבל אתה ביבי שגדלת על ”שתי גדות לירדן“, איך נעשית קבלן הביצוע ל“זו של חמאס - זו גם כן“?!

מילא אריק שרון (שם רשעים ירקב) שהיה בטוח שהוא מלך העולם, כמובן שלא פחד להלחם נגד ארץ ישראל והחריב ישובים פורחים ביד רמה. אבל אתה שראית כבר מה קרה לו ואתה יודע איפה נמצאים כל שותפיו לפשע, האם אינך מעלה כלל בדעתך שברכת ”יש דין ויש דיין“ תגיע גם אליך בקרוב?!

ולסיכום: מילא כל שונאי ישראל השמאלנים, שאינם יכולים בטבעם לומר שלוימה, אז הם אומרים סלוימה. אבל אתה ביבי, שגדלת וחונכת על יסודות אחרים, ואתה יכול לחזור בתשובה, לפנות ימינה ולומר שלוימה, אז למה אתה אומר סלוימה, תגיד שלוימה, ותביא שלום ושלימות עליך ועל כל ישראל. 

אבל אם חס ושלום תמשיך להתעקש ולהיות סלוימה, אז תשמע טוב אדון נתניהו: במצב הנוכחי, אתה וממשלתך הם האויבים הגדולים ביותר של העם והארץ. לא איראן, לא מצרים, לא סוריה, לא טורקיה, לא חיזבאלה, לא חמאס, אף אחד מהם לא הצליח להחריב את ארץ ישראל. רק אתה תעשה זאת בסיוע חבר מרעיך שופטי הרשע, ובחותמת גומי של השרים, ה“ימניים“ הדתיים והחרדים כאחד.

יש גבול

בשבת פרשת נשא את ראש, איבדת את הראש, והכרזת רישמית על מלחמת אחים, אתה כופה את הביצוע המכוער על חיילים ושוטרים, ומכריחם להלחם באחיהם ובמולדתם. לכן אתה ”רע ליהודים“ וכך תיזכר בהיסטוריה של עמנו!

ואליכם תושבי בית אל היקרים:

הרב צבי יהודה הכהן קוק זצ“ל, אמר: ”על יהודה ושומרון תהיה מלחמה“. אתם נבחרתם על ידי ההשגחה העליונה להיות הסכר האחרון בפני חורבנה המוחלט של ההתישבות ביו“ש. אם תתפנו מרצון כמו בגוש קטיף, יקיץ הקץ על כולנו. אנא אל תתנו לקלגסים של ביבי לנצח. אם תרימו את דגל המאבק, יזרמו רבבות נאמני ארץ ישראל להיות איתכם בשעה גורלית זו, בסיסמת ”הצילני נא מיד אחי, מיד עשו“.
דמגוג... מה הוא רוצה שנפתח באש על החיילים??פעמיים חי
לא לפתוח באש, אבל לעצור את זה בכל הכח...לפרוש כנפיים

מי שבא לפנות שידע שיהיה לו בלאגן בכפר הסמוך חסימות כבישים ברחבי הארץ ובנוסף מלחמה על הבית.

הפעם אסור להיות אדישים חייבים להלחם בכל הכח נגד הגזרה הזאת מי שמגרש הוא נלחם בה' ובעמו, הוא רשע מרושע ולכן מותר להלחם.

באהבה נכסח!!!

בשורות טובות לכולנו!!!

לא מאמין בזהעדיאל
הדבר היחיד שהוכח כמועיל נגד פינויים זה מה שהבדואים ומזרח ירושלים עושים.

ואת זה לא נראה לי שיהודים יעשו
יהודי הוא לא אכזר כמו ערבי-ושלא ינסהמושיקו

מצד שני יש לו מח יצירתי שהוא יכול להפעיל

מי שיבוא לגרש צריך לגדוע את ידו!!!לפרוש כנפייםאחרונה

ממשלת זדון רשעים ארורים!!!

בנימין כלביהו - מעשיך דומים לשרון!

אהוד ברח - מעשיך לא השתנו היית צורר יהודים ונשארת צורר יהודים.

איזה רב  יתייחס השנה באחד השיעורים שלו למלכות הוא אמר ראינו לאן מלכות מסוגלת להוביל, ראינו אצל אחאב ראינו מה קרה לשרון וכו'...

שנשמע בשורות טובות בקרוב!חיוךחיוךחיוךחיוך

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך