”מילא אני סלוימה, שאינני יכול לומר סלוימה, לכן אין לי ברירה ואני קורא לך סלוימה, אבל אתה סלוימה, שאתה יכול לומר סלוימה, אז למה אתה קורא לי סלוימה, תאמר סלוימה“.
זכויות היהודים
כמה שאלות יש לי לראש הממשלה מר נתניהו: מילא שמעון פרס, הרי ”נשיא“ שכזה בודאי שדוחף לקיום הוראת הבג“ץ האכזרית שתוביל לבסוף את ישראל ל“גבולות אושביץ“. אבל אתה ביבי, בנו של אחד מגדולי המאמינים בשלימות הארץ ובמלחמת החורמה בטרור, אתה תיתן ידך לחורבנו של ישוב יהודי, ותתקע סכין בלבו של אביך ז“ל שרק עכשיו נפרדת ממנו?!
מילא אהוד ברח, המשפשף ידיו בהנאה ורירו נוטף מפיו על כל בית יהודי נוסף הנהרס בארץ ישראל, ועל כל משפחה של מתנחלים שהוא מצליח להחריב את חייה, ואשר הציע השבוע רשמית לסגת מיהודה ושומרון באופן ”חד צדדי“, אבל אתה ביבי שבהיותך שגריר באו“מ הגנת על זכויות היהודים בנחלת אבותם, איך תוכל להכריז מלחמה נגד ישובי ישראל, כאשר הכתם הזה ירדוף אותך כל ימי חייך?!
מילא שופטי הבג“ץ המושחתים בירושלים, הרי אצלם כל מחבל וטרוריסט שידיו מגואלות בדם, שווה ובעל זכויות יותר מאשר אלף יהודים, להבדיל. אבל אתה ביבי, שמתיימר להיות ראש הממשלה של כולם, איך אינך מתבייש לתת ידך לרשעות הזו, המפקירה את בתיהם ורכושם של מתיישבי יו“ש, והמעודדת את אויבינו להמשיך את שפיכות הדמים של אנשים נשים וטף?!
יש דין ויש דיין
מילא שאול מופז, המזגזג ”ימין שמאל, שמאל ימין“ כמו זנב של דג, לו אין בעיה עם עקירת ישובים, הוא הוציא כבר דוקטורט על זה בגוש קטיף, בנחישות של לב אטום וברגישות למשגרי הטילים. אבל אתה ביבי שגדלת על ”שתי גדות לירדן“, איך נעשית קבלן הביצוע ל“זו של חמאס - זו גם כן“?!
מילא אריק שרון (שם רשעים ירקב) שהיה בטוח שהוא מלך העולם, כמובן שלא פחד להלחם נגד ארץ ישראל והחריב ישובים פורחים ביד רמה. אבל אתה שראית כבר מה קרה לו ואתה יודע איפה נמצאים כל שותפיו לפשע, האם אינך מעלה כלל בדעתך שברכת ”יש דין ויש דיין“ תגיע גם אליך בקרוב?!
ולסיכום: מילא כל שונאי ישראל השמאלנים, שאינם יכולים בטבעם לומר שלוימה, אז הם אומרים סלוימה. אבל אתה ביבי, שגדלת וחונכת על יסודות אחרים, ואתה יכול לחזור בתשובה, לפנות ימינה ולומר שלוימה, אז למה אתה אומר סלוימה, תגיד שלוימה, ותביא שלום ושלימות עליך ועל כל ישראל.
אבל אם חס ושלום תמשיך להתעקש ולהיות סלוימה, אז תשמע טוב אדון נתניהו: במצב הנוכחי, אתה וממשלתך הם האויבים הגדולים ביותר של העם והארץ. לא איראן, לא מצרים, לא סוריה, לא טורקיה, לא חיזבאלה, לא חמאס, אף אחד מהם לא הצליח להחריב את ארץ ישראל. רק אתה תעשה זאת בסיוע חבר מרעיך שופטי הרשע, ובחותמת גומי של השרים, ה“ימניים“ הדתיים והחרדים כאחד.
יש גבול
בשבת פרשת נשא את ראש, איבדת את הראש, והכרזת רישמית על מלחמת אחים, אתה כופה את הביצוע המכוער על חיילים ושוטרים, ומכריחם להלחם באחיהם ובמולדתם. לכן אתה ”רע ליהודים“ וכך תיזכר בהיסטוריה של עמנו!
ואליכם תושבי בית אל היקרים:
הרב צבי יהודה הכהן קוק זצ“ל, אמר: ”על יהודה ושומרון תהיה מלחמה“. אתם נבחרתם על ידי ההשגחה העליונה להיות הסכר האחרון בפני חורבנה המוחלט של ההתישבות ביו“ש. אם תתפנו מרצון כמו בגוש קטיף, יקיץ הקץ על כולנו. אנא אל תתנו לקלגסים של ביבי לנצח. אם תרימו את דגל המאבק, יזרמו רבבות נאמני ארץ ישראל להיות איתכם בשעה גורלית זו, בסיסמת ”הצילני נא מיד אחי, מיד עשו“.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל