אז... ברוך ה' עברתי טסט (רביעי, אם תהיתם) וקיבלתי שלט "נהג חדש".
בדקתי באינטרנט ויש כללים מאד ברורים לגבי גודל השלט וגודל האותיות. (העתקתי כאן את הנוסח המקורי
שלט "נהג חדש"
ברכב פרטי ומסחרי עד 4 טונות יש להציג שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית. על פי התקן, גודל השלט יהיה 20X12 ס"מ וגובה האותיות 40 מ"מ, בצבע שחור על רקע צהוב מחזיר אור. השלט נועד ליידע נהגים אחרים כי לפניהם נהג חסר ניסיון, כדי שיגלו כלפיו זהירות וסבלנות. נהיגה ללא שלט היא עבירה, וכך גם נהיגה עם שלט "נהג חדש" למי שאינו כזה.
העניין הוא שגודל השלט שלי הוא 20X7 ס"מ ולא 20X12!!!
זה נורא? זה משנה אם יש לי מלבן צהוב עם השם של בית הספר לנהיגה שבו למדתי? (ביחד, הם יותר מ12 ס"מ)
זה משנה אם אני מורידה את השם של בית הספר לנהיגה ומשאירה מלבן צהוב ריק? או שמה משהוא אחר על המלבן?
הצילו!
תודה...
| שלט "נהג חדש" | ||
![]() |
||
| ברכב פרטי ומסחרי עד 4 טונות יש להציג שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית. על פי התקן, גודל השלט יהיה 20X12 ס"מ וגובה האותיות 40 מ"מ, בצבע שחור על רקע צהוב מחזיר אור. השלט נועד ליידע נהגים אחרים כי לפניהם נהג חסר ניסיון, כדי שיגלו כלפיו זהירות וסבלנות. נהיגה ללא שלט היא עבירה, וכך גם נהיגה עם שלט "נהג חדש" למי שאינו כזה. |
| שלט "נהג חדש" | ||
![]() |
||
| ברכב פרטי ומסחרי עד 4 טונות יש להציג שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית. על פי התקן, גודל השלט יהיה 20X12 ס"מ וגובה האותיות 40 מ"מ, בצבע שחור על רקע צהוב מחזיר אור. השלט נועד ליידע נהגים אחרים כי לפניהם נהג חסר ניסיון, כדי שיגלו כלפיו זהירות וסבלנות. נהיגה ללא שלט היא עבירה, וכך גם נהיגה עם שלט "נהג חדש" למי שאינו כזה. |
| שלט "נהג חדש" | ||
![]() |
||