את צריכה לראות קודם כל מה מתאים לך.
אני יודעת על עצמי למשל שלא כל כך הפריע לי שהבן שלי היה מתעורר פעם פעמיים בלילה כדי לינוק.
מצד שני אם זה היה יותר מזה או שהוא היה ממש ערני כשהוא התעורר זה היה לי קשה מידי.
פשוט לפעמים אנחנו כל כך נמשכים אחרי האנשים שמסביבנו שאומרים שכבר בגיל חצי שנה הילד צריך לישון לילה שלם, ולפעמים לנו זה לא באמת כזה מפריע.
דבר שני להקשיב באמת למה טוב לתינוק שלך!
זה שיש תינוקות שישנים כל הלילה כבר מגיל חודשיים לא אומר שזה מה שטוב לתינוק שלך.
יש תינוקות שכן רעבים או צמאים בלילה ויש תינוקות שצריכים את הפינוק עם אמא וכו'..
הרבה פעמים תינוקות קמים בלילה כי הם לא יודעים איך להרדים את עצמם בחזרה, ולא בגלל שמשהו מפריע להם.
אני התחלתי להרגיל את הבן שלי להירדם לבד רק כשהרגשתי שלו זה לא עושה טוב התלות בנו.
הוא היה מתעורר מלא פעמים בלילה (כמעט כל שעה ולפעמים כל רבע שעה) כי הוא לא ידע איך להירדם לבד, והוא פשוט לא ישן טוב.
ממליצה לך לקרוא את הספר "לישון בלי לבכות" היא נותנת המון טיפים מצויינים!
קצת טיפים שלי..
אם הוא מתעורר בלילה:
שבעלך ילך אליו להרגיע אותו ולא את.
אם את יודעת שהוא לא אמור להיות רעב (אני למשל שמתי לב שבאיזה שהוא שלב הוא לא באמת ינק אלא סתם נרדם עלי) אז שבעלך יביא לו בקבוק עם מים.
אני אישית לא התחברתי לשיטה של "לפטם טוב לפני שהולכים לישון". אני כן דואגת שיאכלו טוב לפני שהולכים לישון, אבל אם הוא עדיין קם רעב בלילה אני כן מניקה, הוא עדיין רק בן 10 חודשים.. אני אישית לא הייתי רוצה שיפוצצו לי את הבטן לפני שאני הולכת לישון רק כדי שאשן טוב.. זאת הרגשה שלי..
ושוב, אני ממש ממליצה לך לקרוא את הספר "לישון בלי לבכות"! לי הוא מאוד עזר!!
יצא לי קצת מבולגן, אבל מקווה שעזרתי קצת..