בס"ד
אז ככה... התינוק המתוק אוטוטו בן ארבעה חודשים ומתעורר כל שעתיים לינוק.. הוא הולך לישון בסביבות 7 בערב ואז קם לאכלול פעם ראשונה בד"כ אחרי 3-4 שעות גג שזה אומר סביבות 10 11 בלילה. ב"ה הוא ישר חוזר לישון אבל אח"כ מתעורר כל שעתיים. יוצא שאני הולכת לישון יחסית ממש מוקדם בכדי שיהיה לי כוח להניק ולקום כל שעתיים. ולמרות זאת זה עדיין נורא נורא קשה כי הוא מעורר לאכול כל שעתיים ואז הוא יונק בערך 20 דק אז כבר נישאר לי לישון בין הנקה להנקה שעה וחצי כי לפעמים גם קשה לי לחזור לישון אח"כ.. זה מתחיל לתסכל אותי ולהיות ממש קשה. ואני די חוששת כי אני אמורה לחזור לעבודה והלילות האלה לא עושים לי טוב במהלך היום. תסכימו איתי שזה לא בדיוק ניקרא לישון ככה..
שאלתי היא בעצם האם יש דרך להאריך לו את שעות השינה? (אני מנסה לפעמים לתת לו מוצץ לפני שאני מניקה אבל לרוב הוא מעיף אותו וממשיך לבכות)
ואם זה קשור הוא נולד 2.600 ואמרו לי שתינוקות שנולדים יחסית קטנים אוכלים הרבה. אבל עכשיו הוא כבר שוקל בלי עין הרע כמעט 6 קילו ב"ה.כי באמת הוא אוכל ממש טוב! אז חשבתי שהוא יוריד את כמות ההנקות שיגדל אבל זה לא ניראה באופק..
בקיצור אשמח לקבל מנסיונכן
תודה!

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...